Dolar düşüşe geçti

Ne düşmesi, zar zor sabit tutuyorlar zaten. Zor bela baskılıyorlar ilk dalgada 30TL'i bulması muhtemel.

Acilen A haber izlemeyi bırakmalısın. Dolar 10 kuruş düşünce A haber dolar dibe vurdu diye haber yapıyor

Konu sahibi A Haberdeki yarım dolar fiyatını gördü tam dolar fiyatı sandı herhalde.

Keşkeee ama nerde...

Asgari ücrette 2TL olacaktı herhalde.

İroni yapmışsında samimi söylüyorum kemal deden 21 yıl bu ülkeyi yönetseydi dolar en fazla 7 tl olurdu fakat şuan 27tl oturup ağlaman lazım ama ağlamak için insanın içinde biraz bişeyler olması lazım

Tamamdır.

Yıllarca aynı şeyi düşündüm ama Türkiye'li olmayan bir Türk olarak söylüyorum, bu ülkede ki siyasetçilerin hiçbiri açık sözlü değil tek amaçları kömürü elmas gibi gösterip insanı zehirlemek. Sinan Oğan, kk, RTE bunların en büyük örnekleri. Bundan sonra bırak Atatürk'ü peygamber katılsa açık sözlü olduğundan seçimi kaybeder.

Yakında dövizde patlama olacağının haberi geldi. Nedense uygulama tam pazar günü, piyasalar kapalıyken oluyor. Kavcıoğlu devri devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…