Dolar Düşüyor mu?

Dostum youtube trendlerinde çok gördüm bu tarz adamları. Diyorlardı dolar 12 TL olacak, dolar 10 TL olacak... Adamlar bugunu buldu youtube trendlerindeler sürekli. (bu arada izlerim ara sıra bu adamın videolarını.)

Kusura bakmayın ama sallamasyon videolar çekip para kazanan kişiler bunlar. İtibar etmenizi, söylenenleri yatırım tavsiyesi olarak almanızı önermem.

Yatırım konusunda bu tarz videolara zaten bakmıyorum. Ayrıca hiç yatırım tavsiyesi vermedi.
Sadece piyasada olan olayları anlatıyor. Bunlardan dolayı olabilecek şeyleri söylüyor.

O bol keseden atan kanalları biliyorum. Zaten fark ettiysen onlara göre az izleniyor. @XanthiN

Düşüş bizden kaynaklı değil, Dolar global bir düşüş yaşıyor şu anda. ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşı nedeniyle.

@dogant bey, tamam da sadece kendi başına 5.45'lere kadar inemez ve diğer para birimleri de düşüyor Euro vs. bu da demektir ki bizden kaynaklı. Dolar normalde de düşüyor olabilir ben orasına bir şey demiyorum ama asıl bizden kaynaklı düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…