Dolar Düşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam pardon. Ayağımı kaldırırım kuyruğunuzdan. Bu ülkede siyaset olmadığından dolar bu halde. Sorunun kaynağına inmesseniz beklersiniz ki düşssün. Ceza alıcaksamda buyrun verin bunun için.

Tamam pardon. Ayağımı kaldırırım kuyruğunuzdan. Bu ülkede siyaset olmadığından dolar bu halde. Sorunun kaynağına inmesseniz beklersiniz ki düşssün. Ceza alıcaksamda buyrun verin bunun için.

Ülkede siyaset olmadığı bizi ilgilendirmiyor. Burası bir forum ve forumda siyaset yasak. Kan çıkar yoksa.

Burası teknoloji bilim vs adına kurulu bir platform. Bunların böyle forumlarda dile getirilmesi doğru değil. Bundan 10 yıl önce dolar ne kadarmış insanlar ne şartlar altında çalışıp kaç para alıyorlarmış bi araştırısan sevinirim. Herkes istediğini alıp istediğini satabiliyor. Paris gibi ülkede yaşıyoruz daha ne yapsın bu devlet. Lütfen verilmek istenen mesajları anlamaya çalışın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemizin ithalatı belli, ihracatı belli. Bu dolar artışı ileride güçlü şekilde devam edecek. Neden mi ? Mirasyedi gibi şirketleri ve kurumları satarak bir yere kadar ekonomiyi dengelersiniz. Bir süre sonra da bu domino taşları birer birer yıkılır. En kârlı kurumları özelleştirip elden çıkarırken ve gelen parayla da yıllık borcu artıya geçirirken gelecek düşünülmezse dolar 3 lira da olur 5 lirada. Suçu zurnaya da atabilirler davulada. Tabi bu orkestranın kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. Diğer konu dışı bölümü olduğu için böyle bir yorum yaptım.

Gidip gezide olay çıkartırlarsa daha felaket olur. Bunları körükleyen belli.
Doların artmasını bile gidip Gezi Parkında ağaçları koruyan insanların üstüne atacak zihniyete sahip olduğuna inanmıyorum. Ha öyleyse daha önce özelleştirilen onlarca kurumu göze almadan ortaya böyle bir palavra atıyorsun. Gezi Parkı olayları yüzünden dolar bu kadar yüksekse sokağa çıkanlar yüzünden değil direk olarak hükümetin yaptırımları yüzündendir.

Doların artmasını bile gidip Gezi Parkında ağaçları koruyan insanların üstüne atacak zihniyete sahip olduğuna inanmıyorum. Ha öyleyse daha önce özelleştirilen onlarca kurumu göze almadan ortaya böyle bir palavra atıyorsun. Gezi Parkı olayları yüzünden dolar bu kadar yüksekse sokağa çıkanlar yüzünden değil direk olarak hükümetin yaptırımları yüzündendir.

Ağaç için esnafın dükkanının camını çerçevesini indirenlerin samimiyetine inanmam. Cam dediğimiz şey doğada 1000 yıl durabilen madde.
AVM diyip de yine esnafın camını çerçevesini indirenlerin samimiyetine inanmam. Tomalara küfür yazan otobüsleri yıkan adamların samimiyetine inanmam. Gezi parkında sadece ağaç için eylem yapanlar bir süre sonra gittiler geriye provakatör partilere inanıp herşeyi yıkanlar kaldı. Onlarda ağaç için yıktılar. Birde biz direnişçiyiz derler. Siz düpe düz teröristsiniz. Adam gibi hakkınızı savunamadınız mı ?

Ağaç için esnafın dükkanının camını çerçevesini indirenlerin samimiyetine inanmam. Cam dediğimiz şey doğada 1000 yıl durabilen madde.
AVM diyip de yine esnafın camını çerçevesini indirenlerin samimiyetine inanmam. Tomalara küfür yazan otobüsleri yıkan adamların samimiyetine inanmam. Gezi parkında sadece ağaç için eylem yapanlar bir süre sonra gittiler geriye provakatör partilere inanıp herşeyi yıkanlar kaldı. Onlarda ağaç için yıktılar. Birde biz direnişçiyiz derler. Siz düpe düz teröristsiniz. Adam gibi hakkınızı savunamadınız mı ?
Karşımızda muhattap alacak ADAM yoktu. Sen kimsinde benim ne olduğuma karar veriyorsun? Senin gibi koyun zihniyetler olduğu sürece çok para yerler bizden.

Baya siyasetin içine girdim. Sende onca şeyi yıktıysan alınabilirsin. Ama yıkmadıysan alınma. Koyun deyip aşağılayan zihniyeti kimse muhattaba almaz. Kolay gelsin.

Düşşeğeee :( Bilgisayar topluyacağım ben :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Baya siyasetin içine girdim. Sende onca şeyi yıktıysan alınabilirsin. Ama yıkmadıysan alınma. Koyun deyip aşağılayan zihniyeti kimse muhattaba almaz. Kolay gelsin.
Sen terörist dersen ben sana koyun derim. Üstüne alınna konusunda sende alın alınma beni bağlamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı