Dolar Hızla Düşüyor!

• Konuyu başlatan TCD25
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 132
  • Görüntüleme 17.143
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aman Allah'ım ne kadar çok düşmüş.😱 Zengin olduk galiba?
Yav şaka gibi konu açmışsın, birde dolar severler hüsranda demişsin. Ben göreceğim seni seçimlerden sonra. Dua et de IMF gelsin. Yoksa değil 5.75, 7-8 Liradan aşağı olmaz dolar.
Asil sen dua et de imf gelmesin öyle adama bedavadan dolar vermezler hadi diyelim dolarları verdiler.o zaman reel sektörde neler olacağını sen düşün

380656

Son düzenleyen: Moderatör:
@TRgt bende biliyorum bedavadan dolar vermeyeceklerini. Hatta bana kalırsa hiç gitmeyelim IMF'ye. Ama hiç düşünüyor musun sen 16 yılda güzelim ülkeyi batıran kişilerin aynı zihniyetle bu ülkeyi kurtarabileceklerini? Hayır adamlar daha onlara emanet edileni ellerinde tutamamışlar da bozduklarını mı düzeltecekler? Geç bunları, hayal dünyasında yaşamayalım. Bende isterim kendi göbeğimizi kendimiz keselim, camilere, imam hatiplere harcamaları kesip. Yapay zekaya, ilime ve bilime para ayıralım ama bu iktidarda o kafa yok. Onun için IMF'yi en iyi ihtimal olarak görüyorum.

Reel sektörde ne olacağını da söyleyeyim. IMF para verdiği ülkenin batmasını göze alamaz. Onun için çok büyük ihtimalle yandaş iş adamlarının tahtını biraz sallayacak. Yani yandaşların işine gelmeyen şeyleri iktidardan isteyecek ve iktidar mecburen yapmak zorunda kalacak. Ama onun dışında işini layıkıyla yapanlara bir şey olacağını hiç sanmıyorum. Hatta onların işine bile gelir. En azından bir gün yükselen bir gün düşen kurla uğraşmazlar.

Ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar milleti. Türk Lirası Amerikan Doları karşısında bir kaç kuruş değer kazandı diye sevinir olduk neredeyse, trajikomik bir durum.

Dolar 3 lira seviyelerine gerilemeden düştü demem ben.

Bu sizce bir düşüş mü? TCMB ne kadar adım atarsa atsın illaki bir yerde patlak verecek. Dolar faiz yükseltme ile düşmez. Siz ekonomimizi düzeltmediğiniz sürece anlık düşüşler olsa bile grafikler her zaman doğrusal olarak yükselişte olacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı