S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Kasım 2020 #21 338990 dedi: Sosyal'in en altına bir dolar sayacı konulsa fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, böyle dolar, avro, sterlin sayacı falan. Hatta Venezuela Bolivarı sayacı da ekleyelim tam olsun. Beğeni kasmak için dolar konusu açıyorlar, siz prim vermeyin.
338990 dedi: Sosyal'in en altına bir dolar sayacı konulsa fena olmaz. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum, böyle dolar, avro, sterlin sayacı falan. Hatta Venezuela Bolivarı sayacı da ekleyelim tam olsun. Beğeni kasmak için dolar konusu açıyorlar, siz prim vermeyin.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #22 Nakerosu dedi: Ya arkadaşım 1 günde 10 tane dolar konusu açılır mı? Burası teknoloji forumu. Döviz sitesi değil. Genişletmek için tıkla... Galiba kuzeniniz açmıştı bu konuyu...
Nakerosu dedi: Ya arkadaşım 1 günde 10 tane dolar konusu açılır mı? Burası teknoloji forumu. Döviz sitesi değil. Genişletmek için tıkla... Galiba kuzeniniz açmıştı bu konuyu...
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 11 Kasım 2020 #23 Biz ne kadar bıksak da bu işe yetkililerin el atması lazım maalesef elden bir şey gelmiyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Kasım 2020 #24 Laudress dedi: Bence tek bir konu üzerinden ilerleyip tartışsalar daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... İşte, olmuyor. Yapmıyorlar. Ben de söylüyorum. Dolar sayacı ekleyelim, olsun bitsin. 20 saniyede yaptım XD. Şöyle bir sayaç işte. Tam mesajların altına.
Laudress dedi: Bence tek bir konu üzerinden ilerleyip tartışsalar daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... İşte, olmuyor. Yapmıyorlar. Ben de söylüyorum. Dolar sayacı ekleyelim, olsun bitsin. 20 saniyede yaptım XD. Şöyle bir sayaç işte. Tam mesajların altına.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #25 Samotne Ciasteczka dedi: İşte, olmuyor. Yapmıyorlar. Ben de söylüyorum. Dolar sayacı ekleyelim, olsun bitsin. Eki Görüntüle 734203 20 saniyede yaptım XD. Şöyle bir sayaç işte. Tam mesajalrın altına. Genişletmek için tıkla... Geleceğimi gördünüz hocam?
Samotne Ciasteczka dedi: İşte, olmuyor. Yapmıyorlar. Ben de söylüyorum. Dolar sayacı ekleyelim, olsun bitsin. Eki Görüntüle 734203 20 saniyede yaptım XD. Şöyle bir sayaç işte. Tam mesajalrın altına. Genişletmek için tıkla... Geleceğimi gördünüz hocam?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #26 Öyle bir şey yapamazsınız modaratörler kafasına göre onay vermiyorlar, insanlar konu dışına istedeği her şeyi saygı çerçevesinde yazabilir.
Öyle bir şey yapamazsınız modaratörler kafasına göre onay vermiyorlar, insanlar konu dışına istedeği her şeyi saygı çerçevesinde yazabilir.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 11 Kasım 2020 #27 aa12 dedi: Galiba kuzeniniz açmıştı bu konuyu... Eki Görüntüle 734201 Genişletmek için tıkla... Evet kuzenim açtı birader. Arkadaşım konuyu dün sabah açmışım. Dün düşüyor derken bende yükseliyor diye açmışım. İkiside fark var.
aa12 dedi: Galiba kuzeniniz açmıştı bu konuyu... Eki Görüntüle 734201 Genişletmek için tıkla... Evet kuzenim açtı birader. Arkadaşım konuyu dün sabah açmışım. Dün düşüyor derken bende yükseliyor diye açmışım. İkiside fark var.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Kasım 2020 #28 aa12 dedi: Geleceği mi gördünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Klavyeye kafa attım, belki kahinlik olmuştur. Umarım o durumlara düşmeyiz.
aa12 dedi: Geleceği mi gördünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Klavyeye kafa attım, belki kahinlik olmuştur. Umarım o durumlara düşmeyiz.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Kasım 2020 #29 Nakerosu dedi: Evet kuzenim açtı birader. Arkadaşım konuyu dün sabah açmışım. Dün düşüyor derken bende yükseliyor diye açmışım. İkiside fark var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nakerosu dedi: Evet kuzenim açtı birader. Arkadaşım konuyu dün sabah açmışım. Dün düşüyor derken bende yükseliyor diye açmışım. İkiside fark var. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Deleted User Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 745 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Kasım 2020 #30 İsteyen istediğini açar bu sizi alakadar edecek bir durum değil.