Formu kirletiyorlar farkından mısın? Dolar düşer düşmez şaak diye konu açılır mı?
Yok kanka 1 gün bekledim
Formu kirletiyorlar farkından mısın? Dolar düşer düşmez şaak diye konu açılır mı?
Zamanımızı daha fazla harcamaması için yeter artık konularını açıyoruz zaten.Kızgın atacak arkadaşlara söylüyorum, Konu açarak daha da çok batırıyorsunuz, Bırakın açsınlar zamanınız girip yeter artık yazcak kadar değersiz mi?
Konu dışı kapatılsın madem forum kirleniyorsa.Formu kirletiyorlar farkından mısın? Dolar düşer düşmez şaak diye konu açılır mı?
Hayır beğeni kasmak için açmadım bu konuyu. Sadece kendi fikrimi paylaşmak istedim. Teknoloji Forumun'da günde en az 15 tane konu açılıyor " dolar düştü " diye.
He benim sıkıntı mı var? Moderatör olsam bu konulara onaylamazdım zaten.Hocam, Temizleyen siz misiniz?
Çok haklısınız.Yarın da arttığı için açarlar hiç şaşırmayın, Sosyal'in kalitesi de diğer forumlar gibi olmasın diye uğraşıyoruz ama nafile, "Ya açabilirim kimse karışamaz" diyorlar ama aynı muhabbet döndüğü için bunalıyoruz. Aynı yorumları görünce zaten asıl sinir oluyorum. Dolar düştüğünde/arttığında konu açılması yerine "Dolar düştüğünde/arttığında maaşlar azalıp/artabilir mi?" gibi konular açılsa daha iyi olur bence. Önceye nazaran daha az görüyorum buna da şükür.
Sana demedim dolar açan konulara dedim.
He benim sıkıntı mı var? Moderatör olsam bu konulara onaylamazdım zaten.
Ya arkadaşım 1 günde 10 tane dolar konusu açılır mı? Burası teknoloji forumu. Döviz sitesi değil.Konu dışı kapatılsın madem forum kirleniyorsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.