Dolar konularından bıktık artık

Kızgın atacak arkadaşlara söylüyorum, Konu açarak daha da çok batırıyorsunuz, Bırakın açsınlar zamanınız girip yeter artık yazcak kadar değersiz mi?
Zamanımızı daha fazla harcamaması için yeter artık konularını açıyoruz zaten.

Yarın da arttığı için açarlar hiç şaşırmayın, Sosyal'in kalitesi de diğer forumlar gibi olmasın diye uğraşıyoruz ama nafile, "Ya açabilirim kimse karışamaz" diyorlar ama aynı muhabbet döndüğü için bunalıyoruz. Aynı yorumları görünce zaten asıl sinir oluyorum. Dolar düştüğünde/arttığında konu açılması yerine "Dolar düştüğünde/arttığında maaşlar azalıp/artabilir mi?" gibi konular açılsa daha iyi olur bence. Önceye nazaran daha az görüyorum buna da şükür.

Yarın da arttığı için açarlar hiç şaşırmayın, Sosyal'in kalitesi de diğer forumlar gibi olmasın diye uğraşıyoruz ama nafile, "Ya açabilirim kimse karışamaz" diyorlar ama aynı muhabbet döndüğü için bunalıyoruz. Aynı yorumları görünce zaten asıl sinir oluyorum. Dolar düştüğünde/arttığında konu açılması yerine "Dolar düştüğünde/arttığında maaşlar azalıp/artabilir mi?" gibi konular açılsa daha iyi olur bence. Önceye nazaran daha az görüyorum buna da şükür.
Çok haklısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı