Dolar konularının bayması

Ama doların neden yükseldiğini bilmeyen çok insan var. Ya da bilip de hala aynı davranan. Birinin öğrenmesini, ikincisinin utanmasını sonuçta ikisinin doğru karar vermesini sağlayabilir bu durum.

Dolar yükselmiyor Türk lirası düşüyor. Bütün sorun da burada zaten .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bu tür konuları açanlar beğeni kasmak için açtıklarını düşünmüyorum. Doların yüksekliğini gördüğünde şok geçiriyor ve bunu konu açıyor, bu tür konular aslında bizim nasıl tepki gösterdiğimizin bir kanıtı yoksa bu tür konular açılmadığı zaman bu sefer umursanmıyormuş havasına girilir.

Burası bir teknoloji forumu ve ülkemizde teknoloji dolar ile alışverişi yapılan bir şey ancak ülkemizde dolar ile para kazanan az sayıda kişi olduğu için sürekli olarak teknoloji tutkunları kur ile ilgilenir bu konuda moderatörlerin düşüncesi nedir bilmem ama sağ üst köşeye anlık kuru bile yerleştirseler yeridir. Bu forumda doların yükselmesinden rahatsızlık duyan binlerce kişi var ve sürekli olarak doların konu olmasının sebebi konu sahipleri değil doların yükselmesine sebep olanlardır umarım anlamışsınızdır keyifli forumlar.

Evet hocam haklısınız, şahsen ben dolarla bayağı ilgileniyorum ve bir ailemizin bir miktar parası dolarda ancak her gün yeniden açılan dolar konularına bir düzenleme gelmesinin gerekli olduğunu düşündüm. Size de iyi forumlar.

Dostum ama bu doların günde 10 kuruş artmasıyla ilgili sanırım siz doların yükselmesine kızıp açmışsınız bu konuyu.

Dostum ama bu doların günde 10 kuruş artmasıyla ilgili sanırım siz doların yükselmesine kızıp açmışsınız bu konuyu.
Yok hocam benim isteğim dolar konularının amacını öğrenmek ve buna bir sınırlama getirilmesiydi ama bazı arkadaşların dolar konularını çok sevdiğini anladım o yüzden açtım konuyu.

Dolaryukseldi.com diye bir site açılsa yine de bu hükümet değişmez. Adamlar dünyayı sallamıyor, kaldı ki internette açılacak dolarla ilgili konuları, haykırışları sallasınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…