Dolar ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dolar kısa vadede artacak ama uzun vadede (yıl sonu) düşecek. Yılı 4 TL kusur olarak bitirecek. Yatırım yapacak isen TL'ye yatır daha çok kazanırsın.
Bende tahminde bulunayım. Önümüzdeki 1 yıllık süreçte 6,81 görecek. Önümüzdeki 5 yıl sonunda 11 TL görecek.

90 Sene heykel diktik. Onları satsaydık şimdi süper güç olmuştuk.
Ne heykelinden bahsediyorsun sen pardon? Umarım aklıma gelen Ulu Önder hakkında konuşmuyorsundur.

Ne heykelinden bahsediyorsun sen pardon? Umarım aklıma gelen Ulu Önder hakkında konuşmuyorsundur.
Bu konuda sana katılmıyorum, sevgiyi heykel ile göstermeyiz. Eee tabii para sadece oraya mı gidiyor? Hayır.

Bir yandan da haklısın, her yere gidiyor buraya da gitsin.

Sosyal'de 1 aydır gördüğüm en fazla konu "Dolar ne olur?"

Hep aynı cevapları veriyoruz, hep aynı sorular soruluyor.

90 Sene heykel diktik. Onları satsaydık şimdi süper güç olmuştuk.
Şu 17 senede heykel dikmedin de ne oldu lan g*vat? Ban yersem yiyeyim cidden bunları anlatacak başka bir tarif bulamıyorum. Allahın koyunları bi basın gidin şu ülkeden. Açlıktan nefesi kokmuş sefiller hala daha olan düzeni savunuyor. Heykelle mi battı bu ülke? Git tanzim kuyruğunda maydanoz almayı bekle belki açlıktan kokan nefesini bastırırsın. Ülkenin tüm fabrikalarını sattınız da ne oldu ekonomi mi düzeldi de heykele bahane buluyorsun?
Yetmedi aldığın samanda buğdayda bile dışa bağımlı hale geldin. Allahın sığ kafalıları. Ülkenin kanserlerisiniz yemin ederim. Sizin gibi ''insanların'' yaşadığı vatanla da, milletle de anılmaktan utanıyorum.

Son düzenleme:
Bu konuda sana katılmıyorum, sevgiyi heykel ile göstermeyiz.
Konu o değil. Ben parasında değilim. Bugün Jonathan'dan veya Hans'tan izin almadan özgürce bu ülkede yaşıyorsa bu terbiyesizliği yapmayacak. Ne demek 90 yıldır heykel dikiyoruz demek. Hacının hocanın bir yerlerini şifa diye yalayanlardan olmadık bu ülkede olmayacağız da! O zihniyetle yaşamak o zihniyetin bir müridi olmak istiyorsa hemen şimdi gidebilir ve istediğini yalayabilir! Ama bu ülkede şu an rahatça evinde oturabiliyorsa, bunu da borçlu olduğu kişiye minnet duyarak gösterecek!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…