Dolar ne zaman düşer ?

Ülkenin vatandaşını düşünen, refah seviyesini düşünen, özgürlükçü, kendi ülkesindeki durum malum iken dış ülkelere yardımı ikinci, üçüncü, hatta dördüncü planda tutacak olan, dış yatırımcıya güven veren bir hükümet anlayışı olmadığı sürece düşmeyecek gibi.

En güzel cevabı vermişsin.
 
Herkes atmış tutmuş yine dolar 10 ile 11 Aralık ya çöker ya arşa çıkar ab birliği toplaniryor ve masada Türkiye'ye yaptırım konusu eğer yaptırım çıkarsa dolar 8.50'yi görebilir eğer yaptırım kararı çıkmazsa dolar 7.30 düşme ihtimali var tabii faiz beklentisi de var piyasada piyasalar tedirgin ona rağmen dolar 7.85'de tutunuyor bu da karardan sonra doların sert düşebilir ihtimalini güçlendiriyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı