Dolar ne zaman düşer?

Dışa bağımlılık ne zaman biter ve ülkeye sıcak para girerse o zaman biter. Bunun 1.sırasında enerji sektörü yatmakta.

Dışa bağımlılık bitemez. En fazla asgari seviyeye indirgenebilir. Dünyadaki tüm ülkelerin birbirine ihtiyacı var.
 
Hükümet düştüğünde dolar da en az 2tl düşer. Sonrası tamamen ülkenin gelişimine ve ilerlemesine bağlı. Saçmalama diyenler damatın istifa ettiğindeki düşüşe ve boş koltuğun ne kadar başarılı bir bakan olduğuna baksın.
 
Ne zaman ithale değil de ihracata geçtiğimizde düşer. Ülkeye para girmiyor boyna dıştan alım söz konusu. Fabrika kapamayı değil de açmayı milletçe öğrendiğimiz gün düşer. Hacı hocalara aşırı para vermeyi değil hak ettiği kadar para vermeyi öğrendiğimizde düşer, Her yere camii yapmak yerine okul yaptığımız zaman belki ülkemize faydalı gençler yetiştirdiğimiz zaman düşer :)
Ortaokul mezunu milletvekili yapmayı değil de gerçekten okumuş kafası basan insanları başımıza getirdiğimizde düşer :)
 
Şu anki hükümet değiştiği an dolar 1.5-2TL arası düşer, hatta şöyle söyleyeyim hükümet istifa etse ertesi gün dolar 6-7 TL arası olur. İyi parti veya CHP ikisinden biri gelirse hızlı bir şekilde toparlanabiliriz, hala zamanımız ve yeterli kaynağımız var ama halkımıza ülkenin kaynaklarından faydalanması için şans verilmiyor. O yüzden hepimiz çevremizi bu partiye oy vermemesi konusunda ikna etmeye çalışmalıyız. Neden mi hükümet değişirise hızlı toparlanırız? Çünkü, yandaşlara yapılan yatırımlar çekilir, yandaşların beslenmesi bırakılır.
 
Şu anki hükümet değiştiği an dolar 1.5-2TL arası düşer, hatta şöyle söyleyeyim hükümet istifa etse ertesi gün dolar 6-7 TL arası olur. İyi parti veya CHP ikisinden biri gelirse hızlı bir şekilde toparlanabiliriz, hala zamanımız ve yeterli kaynağımız var ama halk hiç ülkenin kaynağından faydalanması için şans verilmiyor. O yüzden hepimiz çevremizi bu partiye oy vermemesi konusunda ikna etmeye çalışmalıyız.
Umarım ironidir.
 

Geri
Yukarı