Dolar Ne Zaman Düşer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada ki finansçı kardeşlerim neye göre konuşuyorlar bilmiyorum ama o işler hiç belli olmuyor. Bunu kesin bilen insanlar (varsa eğer) buralarda dolaşmazlar emin ol. Yüzlerce etkileyen şey var bunu, 3'e de düşer 4'e de çıkar. Bu arada Merkez Bankasının finansal ve reel sektörde karar alıcı, uzman kişiler, profesyoneller ile yabancı finans kuruluşlarının uzmanları arasından seçilen 67 katılımcıyla gerçekleştirdiği ankete göre yıl sonu kur beklentisi 3,88 yani bulabileceğin en genel geçer beklenti bu ama kimse garantisini veremiyor tabi.

Dolar düşse de mağazalardaki fiyatların düşeceği ne malum? Adamlar dolar pahalı iken almışlar, düşünce dolar neden ucuza satsın malını? Dolar 3.9'dan aşağı düşmüyordu benim ekran kartım 1.300lira civarındaydı sonra dolar 3.6'ya düştü ve ekran kartının normal fiyatını alması 1 haftayı buldu. 3.6-3.7 civarındayken bekletme al. Ben 3.77 iken aldım haftası 4 oldu, baya da 4 kaldı. Pişman değilim, beklediğime değmez, beklediğine değmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…