F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.685 Makaleler 21 Çözümler 99 22 Mayıs 2018 #61 Düşmez, ekonomi bitti. Büyük bir kriz atlatmadan eskiye dönmeyecek. Çala çala da bir yere kadar devletin ve halkın parasını.
Düşmez, ekonomi bitti. Büyük bir kriz atlatmadan eskiye dönmeyecek. Çala çala da bir yere kadar devletin ve halkın parasını.
U UğurKarabelli Kilopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 249 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #62 Banane dolardan canım ben TL ile alışveriş yapıyorum
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.789 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #63 UğurKarabelli dedi: Banane dolardan canım ben TL ile alışveriş yapıyorum Genişletmek için tıkla... Ekmek hala 1 lira.
UğurKarabelli dedi: Banane dolardan canım ben TL ile alışveriş yapıyorum Genişletmek için tıkla... Ekmek hala 1 lira.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 22 Mayıs 2018 #64 UğurKarabelli dedi: Banane dolardan canım ben TL ile alışveriş yapıyorum Genişletmek için tıkla... Bu esprilerinde suyu çıktı. Bu espriyi bir daha görsem kusacam yemin ediyorum böyle saçma esprileri bir daha yazmayın lütfen.
UğurKarabelli dedi: Banane dolardan canım ben TL ile alışveriş yapıyorum Genişletmek için tıkla... Bu esprilerinde suyu çıktı. Bu espriyi bir daha görsem kusacam yemin ediyorum böyle saçma esprileri bir daha yazmayın lütfen.
U UğurKarabelli Kilopat Katılım 6 Şubat 2018 Mesajlar 249 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #65 Unturned dedi: Bu esprilerinde suyu çıktı bu ne saçma espri. Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi efenim. Hırsıza çalmak hobidir mesela
Unturned dedi: Bu esprilerinde suyu çıktı bu ne saçma espri. Genişletmek için tıkla... Zevk meselesi efenim. Hırsıza çalmak hobidir mesela
D deltaX Hectopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #66 Türkiye krizin eşiğinde ve bir kaç ay sonra dolar KEŞKE 4,50 olarak kalsaydı bile diyeceğiz
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 22 Mayıs 2018 #67 TerabyteForever dedi: Üretim yaptığımız zaman. Ki bu da pek mümkün değil. 4 yıl sonra kriz var, vaziyet alın. Genişletmek için tıkla... Sanki her üretim yapmayan ülkede dolar bu denli yüksek. Bizde böyle bizde. Bunun birçok sebebi var. Dış ülkelerle aramızın iyi olmamasıda bir sebep.
TerabyteForever dedi: Üretim yaptığımız zaman. Ki bu da pek mümkün değil. 4 yıl sonra kriz var, vaziyet alın. Genişletmek için tıkla... Sanki her üretim yapmayan ülkede dolar bu denli yüksek. Bizde böyle bizde. Bunun birçok sebebi var. Dış ülkelerle aramızın iyi olmamasıda bir sebep.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.789 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #68 deltaX dedi: Türkiye krizin eşiğinde ve bir kaç ay sonra dolar KEŞKE 4,50 olarak kalsaydı bile diyeceğiz Genişletmek için tıkla... Bence gelip geçici bir artış bu. Seçimlerden sonra düşeceğine inanıyorum. İçinizden sen inanamaya devam et dediğinizi duyar gibiyim. [emoji4]
deltaX dedi: Türkiye krizin eşiğinde ve bir kaç ay sonra dolar KEŞKE 4,50 olarak kalsaydı bile diyeceğiz Genişletmek için tıkla... Bence gelip geçici bir artış bu. Seçimlerden sonra düşeceğine inanıyorum. İçinizden sen inanamaya devam et dediğinizi duyar gibiyim. [emoji4]
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 22 Mayıs 2018 #69 GKD dedi: Bence gelip geçici bir artış bu. Seçimlerden sonra düşeceğine inanıyorum. İçinizden sen inanamaya devam et dediğinizi duyar gibiyim. [emoji4] Genişletmek için tıkla... Ben de senin gibi düşünüyorum, seçime kadar beklemekte fayda var. Herşeyin bir sonu vardır sonuçta. Dokarın bu denli yükselmesinin nedeni stratejik hatalarımız. Ama emin olun hep böyle kalmayacak.
GKD dedi: Bence gelip geçici bir artış bu. Seçimlerden sonra düşeceğine inanıyorum. İçinizden sen inanamaya devam et dediğinizi duyar gibiyim. [emoji4] Genişletmek için tıkla... Ben de senin gibi düşünüyorum, seçime kadar beklemekte fayda var. Herşeyin bir sonu vardır sonuçta. Dokarın bu denli yükselmesinin nedeni stratejik hatalarımız. Ama emin olun hep böyle kalmayacak.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2018 #70 4.65.