- Makaleler
- 21
Düşmez, ekonomi bitti. Büyük bir kriz atlatmadan eskiye dönmeyecek. Çala çala da bir yere kadar devletin ve halkın parasını.
Ekmek hala 1 lira.Banane dolardan canım ben TL ile alışveriş yapıyorum![]()
Bu esprilerinde suyu çıktı. Bu espriyi bir daha görsem kusacam yemin ediyorum böyle saçma esprileri bir daha yazmayın lütfen.Banane dolardan canım ben TL ile alışveriş yapıyorum![]()
Zevk meselesi efenim. Hırsıza çalmak hobidir meselaBu esprilerinde suyu çıktı bu ne saçma espri.
Sanki her üretim yapmayan ülkede dolar bu denli yüksek. Bizde böyle bizde. Bunun birçok sebebi var. Dış ülkelerle aramızın iyi olmamasıda bir sebep.Üretim yaptığımız zaman. Ki bu da pek mümkün değil. 4 yıl sonra kriz var, vaziyet alın.
Bence gelip geçici bir artış bu. Seçimlerden sonra düşeceğine inanıyorum. İçinizden sen inanamaya devam et dediğinizi duyar gibiyim. [emoji4]Türkiye krizin eşiğinde ve bir kaç ay sonra dolar KEŞKE 4,50 olarak kalsaydı bile diyeceğiz![]()
Ben de senin gibi düşünüyorum, seçime kadar beklemekte fayda var. Herşeyin bir sonu vardır sonuçta.Bence gelip geçici bir artış bu. Seçimlerden sonra düşeceğine inanıyorum. İçinizden sen inanamaya devam et dediğinizi duyar gibiyim. [emoji4]

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.