Bu Dolar paşa ne zaman düşecek? Bu virüs zamanı kimsenin umurunda değil ama ben umursuyorum. Dolar Paşa çıkar 6'ya Euro ağa çıkar 7'ye. Biz nasıl kullanalım liramızı?
Kafamda deli sorular var biz zaten az üretiyorduk bizim üretimimiz düşse de örneğin Amerika'nın üretimi bizden çok daha fazla,onların üretimi de düşerse bu durumda Amerika'dan daha az zararla çıkmamız gerekmiyor mu?
Kafamda deli sorular var biz zaten az üretiyorduk bizim üretimimiz düşse de örneğin Amerika'nın üretimi bizden çok daha fazla,onların üretimi de düşerse bu durumda Amerikadan daha az zararla çıkmamız gerekmiyor mu?
Kafamda deli sorular var biz zaten az üretiyorduk bizim üretimimiz düşse de örneğin Amerika'nın üretimi bizden çok daha fazla,onların üretimi de düşerse bu durumda Amerikadan daha az zararla çıkmamız gerekmiyor mu?
Biz üretmiyoruz ama dışarıdan alıyoruz. Adam bize benim üretimim düştü bu yüzden ürün az alıyorsan artık fiyat 2 katı derse? Sence hala daha az mı zarardayız?
Biz üretmiyoruz ama dışarıdan alıyoruz. Adam bize benim üretimim düştü bu yüzden ürün az alıyorsan artık fiyat 2 katı derse? Sence hala daha az mı zarardayız?