Dolar ne zaman düşer?

SkyHookMan

Decapat
Bu Dolar paşa ne zaman düşecek? Bu virüs zamanı kimsenin umurunda değil ama ben umursuyorum. Dolar Paşa çıkar 6'ya Euro ağa çıkar 7'ye. Biz nasıl kullanalım liramızı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif olarak kullandığım bir sistem yok sıfırdan sistem araştırması yapıyordum tam param falan birikmişti bir miktar şimdi de virüs belası çıktı başıma. Aynı donanımlarla kurduğum sistem her geçen gün artışta fiyat olarak baktığımda şimdi. Dolar zaten yakında 7,07'yi falan bulur. Bilmiyorum artık ne yapsam dolar tavandayken sistem toplamak da aptal gibi hissettiriyor bir süre bekleyeceğim sanırım umarım çok uzun bir süre olmaz bu.
Çok garip gerçekten sistem toplamak için para biriktiriyorsun ama paranın değeri azaldığı için hep yerinde sayıyorsun bir işe yaramıyor.

Aktif olarak kullandığım bir sistem yok sıfırdan sistem araştırması yapıyordum tam param falan birikmişti bir miktar şimdi de virüs belası çıktı başıma. Aynı donanımlarla kurduğum sistem her geçen gün artışta fiyat olarak baktığımda şimdi. Dolar zaten yakında 7, 07'yi falan bulur. Bilmiyorum artık ne yapsam dolar tavandayken sistem toplamak da aptal gibi hissettiriyor bir süre bekleyeceğim sanırım umarım çok uzun bir süre olmaz bu.
Çok garip gerçekten sistem toplamak için para biriktiriyorsun ama paranın değeri azaldığı için hep yerinde sayıyorsun bir işe yaramıyor.

Aynen. Bende ekran kartı ve RAM alacaktım fakat 250TL'lik RAM başıma olacak 300.

Fiyat artislarini az olacak sekilde beklemeyin. Her yeni alinan urun, o anki dolar kurundan baz alinip satisa cikariliyor. Saticilar dolar cikinca fiyati yukseltir ama inerse fiyatlar ne yazik ki inmiyor. Ayrica CDS nedir? diye arastirirsaniz dolarin dusmesinin ne kadar zor oldugunu anlarsiniz. Suan icin 667 puana cikmis durumda. Yani guven sorunu var halen. CDS siralamasinda 5.siradayiz ama son 5'te. Bizden sonraki ulkeler ise Pakistan, Ukrayna, Arjantin, Venezuela.

ABD 2 milyar dolar para bastı, ülkede enflasyon yaşanacak ki bunun bizi de etkilemesi kaçınılmaz olacaktır. Dolar bundan sonraki süreçte daha da artabilir.
Abd doları biz gibi altına karşılık basmıyor. İstediği kadar basar ama enflasyon bir nebze artmaz, dünyada kabul görmüş adamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı