Dolar neden düştü?

Evet. Ama sadece onlardan olduğunu sanmıyorum ben. Cumhurbaşkanımız alanım ekonomi derken oldu bunlar...

Hemen diyeyim; hocam dolar düşüyor hala ekran kartları aşırı pahalı. Taş mı yiyelim ne yapalım(!)

Faiz oranlarımızın yüksek olması ve Gümüş fiyatlarındaki büyük artış para birimlerine olan talep miktarını değerli madenlere yöneltmiş gibi görünüyor.

Evet. Ama sadece onlardan olduğunu sanmıyorum ben. Cumhurbaşkanımız alanım ekonomi derken oldu bunlar...
Aslında yaptığı şeyin işe yaraması gerekirdi amaçları sıcak para alışverişiydi sıcak para alınıp geri verilemeyince de böyle oldu. Devülasyon yaptıkları için çok daha fazla para basıldı ancak bu parayı harcayak insan yoktu daha doğrusu haryacabilecek yer yoktu. Çoğu iş yeri ve kafeler durumdan dolayı kapalı olduğu için para genel olarak online alışverişe ve marketlere akıldı ki onlardan da zaten sahiplerinden çok vergi alınmıyor aralarında "anlaşma" olduğu için. Onlar işçilerini kovmuyor karışılığında da az vergi ödüyorlar. Para dönemedi yani.

Bu flood'un sonunu biliyorum. Konu kilitlenecek. Kimsenin düşüncesini değiştirmeye çalışmayın, çünkü anlamıyorlar, anlamayacaklar.

Konuya gireyim okuyayım dedim. Bende merak ettim neden düştüğünü ama konu bomboş yorumlardan ibaret. 10 mesajın 8-9'u saçma sapan mesajlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…