Dolar neden düştü?

Neden para bastılar? Bir bilgim yokta merak ettiğim için soruyorum, bilginiz varsa aydınlatırsanız eğer sevinirim.
Adamların para birimi değerli zaten bizim gibi 1118 tl vermiyorlar onlar ülkesindeki insanlara.Bi paket açıyor adam
Hocam biraz aydınlatsanız bizi, neden artacak yakında artacak tamam da? Sebebi ne?

Bende yazmıştım. Dolar ya dış politika ya ithalatın çok fazla olması ya da yanlış harcamalardan artar. Bizde her neden bol. Faiz artma olayı da acı reçete oluyor işte. Yanlış kararlar alıp yanlış politikalar uygularsan acı suyu içmek zorunda kalırsın. Yakında artacak çünkü biden Türkiye'ye hiç hoş bakacağını düşünmüyorum ve önemli davalar, ambargolar, yaptırımlar var. Bunlar yatırımcıyı korkutursa dolar yükselir ki ben olsam korkardım.

Bencede. Dış politika iyi diyorlar ama bence çok kötü. Çoğu kişiyle aramızı bozduk ve filistin bize 1. dünya savaşı'ndaki Arap'ların rolünü oynadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…