Dolar neden düşüyor?

Euro ve Sterlin de düşüyor. Onlara nasıl bir cevabın var?
Hollanda başbakanı istifa ediyor, Avrupa ülkelerinde de herkes sokakta. Bizim sokakta olmadığımıza yat kalk dua et teröristler lehine çevirirdi örn. Boğaziçi.
 

4-5 saat sürer. 4-5 güne gerek kalmaz. Net dolar rezervi ekside olan bir ülkeyi manipüle etmek çok basittir ve örnekleri de mevcut. Tek tweet ile dolar kuru değişiyor. Amazon'un sahibi bugün istese dolar kurunu 8-9 TL'ye çıkartabilecek kudrete sahip. Acınası bir durum.
 
Arkadaşlar dolar yavaşta olsa sürekli olarak bir düşüşte neden böyle oluyor? Eskiden yapamadığımız ile şimdi yaptığımız şey nedir? Merak etim açıkçası.
Ülkecek problemimiz her şeyi bildiğimizi zannetmemiz. Elbette bilen arkadaşlara lafım yok ama bu sosyalde ve sosyal medyada oldugu gibi bilen bilmeyenin işlere burnunu sokması Türkiyeyi olumsuz etkiliyor.
 
Türkiye dışında her ülkede sorun mu var şimdi? Bu terslikte bir iş var.
Valla ben de şaşırıyorum Brezilya sıkıntı da Arjantin bizden daha kötü, Yunanisyana AB yardım etmese o da öyle, Hollanda, İngiltere gibi elit sözde medeniyet ülkeleri hep olaylarda ben mutluyum bu duruma .
 
Valla ben de şaşırıyorum Brezilya sıkıntı da Arjantin bizden daha kötü, Yunanisyana AB yardım etmese o da öyle, Hollanda, İngiltere gibi elit sözde medeniyet ülkeleri hep olaylarda ben mutluyum bu duruma .
Bunların dışında reel grafiklerde de TL değer kazanıyor ama üstüne bunların hepsi. Dünya doğudan batıya da dönerse tam olacak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…