Dolar nereye gidiyor?

Farklı anlamış bulundum özür dilerim.
Aslında 1070 benim için o kadar da güçlü değil. 1660S Ayarında bir kart. 1080P'de Son çıkan oyunların çoğunu Ultra ayarlarda 80-100 FPS arası oynatsada, 2K monitöre geçtiğim için bu sefer çoğu oyun 50-70 FPS aralığına düştü. Kart güçlü ama kullanıcının ne istediği de çok önemli. 2K Çözünürlükte 100 FPS üstünü görmek istediğim için isteklerime karşılık veremiyor.

Olur böyle şeyler hocam. Sizde haklısınız bir yerden sonra yetmiyor. Şu RX580 denen illetten kurtulamadım. Bende de 1080P monitör var yetiyor ama 85 dereceleri görüyor.
 
Ağlamama ramak kaldı. Ülkemin böyle hallerde olması beni çok üzüyor. Ne yapacağız bilemiyorum? Ekonomi Bakanı Berat Albayrak ise şu açıklamaları yaptı: ''Ben kura bakmıyorum.'' dedi. Artık Berat Albayrak'ın istifa etmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bu iş ciddi bir iş. 80 Milyon insanın yaşadığı bir ülkenin ekonomi bakanı böyle laflar kurmamalı.
 
Bu duruma gerçekten ben de çok üzülüyorum. Dolar an itibariyle 7,80. Euro 9,10. Bu hükümet bir sonraki seçimi kazanamaz.
 

Geri
Yukarı