29 Ocak 2015 Mesaj: 49 Dolar artışını yükseltiyor. Teknolojik ürünlere nasıl yansıyacak merak konusu. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ocak 2015 Genişletmek için tıkla...
KingofAngband Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 175 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #11 Resul.A dedi: Bu yaz sistem toplamayı planlıyordum. 8 seneden sonra sistem toplayalım dedik dolar tavan yaptı. Ben topladıktan sonra düşer sakin olun. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ben 7 8 ay önce sistemi 2000e toplamıştım şimdi 2400'ü buldu neredeyse.
Resul.A dedi: Bu yaz sistem toplamayı planlıyordum. 8 seneden sonra sistem toplayalım dedik dolar tavan yaptı. Ben topladıktan sonra düşer sakin olun. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle ben 7 8 ay önce sistemi 2000e toplamıştım şimdi 2400'ü buldu neredeyse.
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 29 Ocak 2015 #13 Merak etmeyin ülkemiz yavaş yavaş batıyor az kaldı. Bir iki yıl sonra dolar 3 TL'yi aşar. İç savaş filan çıkar biz de kör keseye gideriz.
Merak etmeyin ülkemiz yavaş yavaş batıyor az kaldı. Bir iki yıl sonra dolar 3 TL'yi aşar. İç savaş filan çıkar biz de kör keseye gideriz.
agile. Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Nisan 2014 Mesajlar 1.762 Yer Bayrampasa/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #14 Silinen üye dedi: Merak etmeyin ülkemiz yavaş yavaş batıyor az kaldı. Bir iki yıl sonra dolar 3 TL'yi aşar. İç savaş filan çıkar biz de kör keseye gideriz. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın hocam ya 2 dakikada iyi senaryo yazmışsın helal olsun
Silinen üye dedi: Merak etmeyin ülkemiz yavaş yavaş batıyor az kaldı. Bir iki yıl sonra dolar 3 TL'yi aşar. İç savaş filan çıkar biz de kör keseye gideriz. Genişletmek için tıkla... Ne yaptın hocam ya 2 dakikada iyi senaryo yazmışsın helal olsun
Dark-Man Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 2.018 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronikçi 29 Ocak 2015 #15 agile. dedi: Ne yaptın hocam ya 2 dakikada iyi senaryo yazmışsın helal olsun Genişletmek için tıkla... Olmayacak şey değil. Ülkemiz yaşanılabilirlik konusunda çok kötü durumda.
agile. dedi: Ne yaptın hocam ya 2 dakikada iyi senaryo yazmışsın helal olsun Genişletmek için tıkla... Olmayacak şey değil. Ülkemiz yaşanılabilirlik konusunda çok kötü durumda.
Oktay07 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2014 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #16 Silinen üye dedi: Merak etmeyin ülkemiz yavaş yavaş batıyor az kaldı. Bir iki yıl sonra dolar 3 TL'yi aşar. İç savaş filan çıkar biz de kör keseye gideriz. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bu senaryo tutar .
Silinen üye dedi: Merak etmeyin ülkemiz yavaş yavaş batıyor az kaldı. Bir iki yıl sonra dolar 3 TL'yi aşar. İç savaş filan çıkar biz de kör keseye gideriz. Genişletmek için tıkla... Hocam bence bu senaryo tutar .
Xerjoff Kilopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 707 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #17 Kendi malını kendin üretmessen, geliştirmessen herzaman elin doları kaçta ona bakarsın.
Emre Gnc Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #18 Xerjoff dedi: Kendi malını kendin üretmessen, geliştirmessen herzaman elin doları kaçta ona bakarsın. Genişletmek için tıkla... Burada klavye başında yazacağına oku da sen üret o zaman. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2015
Xerjoff dedi: Kendi malını kendin üretmessen, geliştirmessen herzaman elin doları kaçta ona bakarsın. Genişletmek için tıkla... Burada klavye başında yazacağına oku da sen üret o zaman.
Xerjoff Kilopat Katılım 5 Haziran 2014 Mesajlar 707 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Muğla/Milas Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #19 Emre Gnc dedi: Burda klavye başında yazıcağına okuda sen üret ozaman. Genişletmek için tıkla... Sonra bu ülke neden gelişmiyor..
Emre Gnc dedi: Burda klavye başında yazıcağına okuda sen üret ozaman. Genişletmek için tıkla... Sonra bu ülke neden gelişmiyor..
Emre Gnc Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2015 #20 Xerjoff dedi: Sonra bu ülke neden gelişmiyor.. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle senin gibi kişiler olduğu sürece gelişmez bu ülke.
Xerjoff dedi: Sonra bu ülke neden gelişmiyor.. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle senin gibi kişiler olduğu sürece gelişmez bu ülke.