Şimdi isiminiz değişebilirÖnümüzdeki bir ay güzel bir alım fırsatı ve bilgisayar toplama fırsatı verecek. Ülkemizde güzek gelişmeler mevcut fakat malesef sene sonu tahminim 6.5 üzeri kapanması yönünde çünkü gelişmeler dışa bağlı. Trump saldırgan bir tutum sergilerse haftaya da bu değerleri görebiliriz.
Ben kimseye dolar al alma demedim neden bahsediyorsunuz?Tavsiye vermiyorum, saçmalama cümlesi de yok. Zor duruma düşünce ortak özelliğiniz, karşı saldırı yapmak. Maddi durumlarda tavsiye vermeden önce düşün - senin için zor olacak ama düşün - . İşin sonucunda maddi zararlar meydana gelebilir ama sen her şeyi biliyorsun değil mi?
Unutmuşum gelecekte n'oluyor, yazıversene.
Evet müdahale gelmediği sürece düşüş trendinde olacaktır. Fakat şunu unutmamalıBayrama kadar düşüp sonra yükseleceğini düşünüyorum ama bakalım göreceğiz.
Amerika haddini aşıyor fakat ellerindeki kozlara güvenerek bunu yapıyorlar. Nerden tutsan yumuşak karnımız var. Yerli urunler desen onlar bile ithal. En basitinden vestelin bir telefonunun %90ni amerika menşeiili, üretim falan da yok yani. Elimizdeki tek koz rahip brunson denen bir ruh hastası. Uluslararası arenada başımıza buyruk artislenmeye devam edeceksek en azından somut adımlar atıp incirliği falan kapayalım. Bu tür kofti kınama, boykotlarla falan rest çekilmez. Şimdiye kadar somut adım olarak ne yapıldı? Adamlar vergileri arttırdı, parasını verdiğimiz f35leri vermiyor iptal ettilet, başka yaptırımlar yolda diyor. Biz ne yapıyoruz? Çekiçle iphone kırıp, trump'ı protesto etmek adına turp kemirip, amerikan tıraşıni yasaklamak dışında?Önümüzdeki bir ay güzel bir alım fırsatı ve bilgisayar toplama fırsatı verecek. Ülkemizde güzek gelişmeler mevcut fakat malesef sene sonu tahminim 6.5 üzeri kapanması yönünde çünkü gelişmeler dışa bağlı. Trump saldırgan bir tutum sergilerse haftaya da bu değerleri görebiliriz.
Bir şey sorucam ama o rahip denen adamdan dolayı mı doların bu denli arttığını düşünüyorsunuz?Amerika haddini aşıyor fakat ellerindeki kozlara güvenerek bunu yapıyorlar. Nerden tutsan yumuşak karnımız var. Yerli urunler desen onlar bile ithal. En basitinden vestelin bir telefonunun %90ni amerika menşeiili, üretim falan da yok yani. Elimizdeki tek koz rahip brunson denen bir ruh hastası. Uluslararası arenada başımıza buyruk artislenmeye devam edeceksek en azından somut adımlar atıp incirliği falan kapayalım. Bu tür kofti kınama, boykotlarla falan rest çekilmez. Şimdiye kadar somut adım olarak ne yapıldı? Adamlar vergileri arttırdı, parasını verdiğimiz f35leri vermiyor iptal ettilet, başka yaptırımlar yolda diyor. Biz ne yapıyoruz? Çekiçle iphone kırıp, trump'ı protesto etmek adına turp kemirip, amerikan tıraşıni yasaklamak dışında?
Ha tüm bunlardan sonra bile brunson verilirse de diyecek sözüm yok. Olur mu? Olur.
Tahminin kanıtı mı olur? Kişisel tahminlere kaynak sormak ne tuhaf! Peki sen kazancını paylaşacak mısın? Niye artistik yapıyorsun? Sen yatırımlarını milletin tahminleri üzerine mi yoksa kendi tahminlerin üzerine mi yapıyorsun?Kanıt? Kaynak? Zararı sen mi karşılayacaksın?
Aynen katılıyorum. Düşüncemi söylüyorum kaynak diyorTahminin kanıtı mı olur? Kişisel tahminlere kaynak sormak ne tuhaf! Peki sen kazancını paylaşacak mısın? Niye artistik yapıyorsun? Sen yatırımlarını milletin tahminleri üzerine mi yoksa kendi tahminlerin üzerine mi yapıyorsun?
Millete ne kaynak soruyorsun yahu! Çok komik duruma düştüğünün farkında ol.