Dolar tekrar yükselir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
31 Ağustos saat 17:50. Dolar an itibariyle 6, 61.

Son düzenleyen: Moderatör:
31 Ağustos saat 17:50. Dolar an itibariyle 6,61
Haftaya Perşembe Cuma gibi 7 lira olur. Sonra da 7 liradan 8 liraya yelken açar. 13 Eylül'den sonra 8 liraya yol aldığı kesinleşecek. 8 Eylül ile 11 Eylül arasında 8 liraya sanki hiç yol almayacakmış gibi görünecek.

Şubatı kestirmek çok zor. Ama şuanda düşecek. Tekrar 7 göreceğini sanmıyorum. Çin ile anlaşmalar sağlandı, Katar 15 milyar dolar yatırım yapıyor. Rusya destek veriyor doğu bloğu ile yakın ilişkiler kuruyoruz. Çin ülkede fabrikalar kurup Avrupaya ihraç edecek bu sayede ülkeye döviz girişi sağlanacak tekrar bu seviyeler görünmeyecek bu yüzden yatırımcılar ülkeye dönüyor. Şubatta 5.10 gibi olur diye düşünüyorum.
Siz 5.10 olmasını düşleyin. Hayaller 5.10 gerçekler 8.30 olacak Şubatta. Yazın neden çıkamıyor? Turist, bayram, okul falan filan derken yine piyasada para dönüyor. Kışın nereden para gelecek? Dışarıdan istediğiniz kadar destek gelsin. Sıcak para, cepte delik bulduğu zaman kaçar. Üretim yok, bolca tüketim var. Dolar düşmeyecek.

• Beğen
İfadeler: GCN
Siz 5.10 olmasını düşleyin. Hayaller 5.10 gerçekler 8.30 olacak Şubatta. Yazın neden çıkamıyor? Turist, bayram, okul falan filan derken yine piyasada para dönüyor. Kışın nereden para gelecek? Dışarıdan istediğiniz kadar destek gelsin. Sıcak para, cepte delik bulduğu zaman kaçar. Üretim yok, bolca tüketim var. Dolar düşmeyecek.
Bu açıklama(video) bu yoruma yakışır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

giphy.gif

Halk bankası hacklenmiş olabilir. Sucunuların fişini çektiler galiba. Neredeyse 1 saat boyunca ya da daha fazla bilmiyorum: Doları 3,80 den satıyordu.

Ülkenin hala düzeleceğine dair umudu olan varsa benim konuya bir önceki yazdığım mesaja baksın. Bunları bilmek için alim olmaya gerek yok. Görünen köy kılavuz istemez. Berbat günler geliyor. Pc aldınız aldınız yoksa geçmiş olsun.

Önümüzdeki haziran pc toplamak istiyordum sanırım Avrupaya taşınıp 2 ay para kazanarak almam lazım hem kdv yok

"Dolar tekrar iner mi?" diye sorsanız daha mantıklı. :)
A Haber; 0
ATV; 5
Show Haber; 3928183
CNN; 6,55

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı