Dolar tekrar yükselir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birkaç gün dolar durulunca veya 2-3 puan düşünce bazı insanlar sanki hep düşecek zannetmesi beni bitiriyor. Demek ki A Haber izliyorlar.

Pazartesi tekrar başlayacak, Cuma'ya kadar "7".
Bizim mahalledeki uzun adam çok güzel bir çözüm sundu. "Bu da geçer ya hu."

Ben tatmin oldum.(!)

Şöyle söylim ülkenin altında milyonlarca metreküp doğalgaz ve milyonlarca varil petrol bulamadığımız sürece dolar artacak. Yani 30 kuruş düşebilir haftalık aylık olarak ama sonunda 60 kuruş artar doları olan asla ve asla kaybetmez..

Petrol bulmaya gerek yok.

Hayır, iktidar -DEĞİŞMEDİKÇE DEĞİL- düzelmedikçe bu ülke düzelmez. Petrole gerek yok. Ülkemizin dört köşesinde 4 ayrı mevsim aynı gün yaşanabiliyor. Buna bağlı olarak ülkemizde neredeyse dünyadaki bütün tarımcılık ürünleri yetiştirilebilir. Bu ülke, sırf tarımla uğraşsa, bütün dünyayı doyuracak kapasitesi var. Düşünsenize, muzdan arpaya, zeytinden elmaya kadar her şey var.

İktidarı bende başarılı bulmuyorum ama bu yazdığım gerçeği değiştirmez. Ülkenin başına kim gelirse gelsin yazdığım kriterler değişmedikçe dolar asla düşmeyecek.

İktidarı bende başarılı bulmuyorum ama bu yazdığım gerçeği değiştirmez. Ülkenin başına kim gelirse gelsin yazdığım kriterler değişmedikçe dolar asla düşmeyecek.
Petrol vs. ile alakası yok. İthalatı sıfıra yakın seviyeye getirdiğinde dolar düşer ve ekonomi büyür. Kısaca: ihracat, ithalatı geçmeli.

Van gölünün altı uranyum yatağı, petrole yada doğal gaza gerek yok.

Kimya mühendisin yok mu? Aç fabrikayı, yap zenginleştirilmiş uranyumu sat kilosunu 20.000 dolardan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…