Epic Games Dolara geçer mi?

Dolara geçmez bence. Geçse insan kaybeder ve olacaksa inşallah olmaz, haber verilir diye düşünüyorum.

Yakın zaman içinde sanmıyorum.

Adamlar launceri düzeltsin yeter gerekkirse geçsinde 10dk da girmesin uygulamaya. Ve telefon uygulaması olsun bune.

İmkanı yok geçmezler. Özellikle Steam'in dolara geçmesi yüzünden bile satış alacaklardı bir de bunu da tam sonbahar indirimlerine denk getirerek daha da fazla kar ettiler marketteki boşluğu faek ettiler ve Steam'den sonra en fazla tercih edilen mağaza oldukları için bunu avantaja çevirmeyi düşünüyorlardır. O yüzden yakın zamanda geçeceğini sanmıyorum kış imdirimlerine kadar hele geçmez merak etmeyin. Eğer geçeceklerse rahat yarım yıl vardır.

Ne böyle saçma sorular ya? El bebek, gül bebek misiniz siz? Gerekirse zaten geçecek? Biz epic yetkilisi miyiz kardeşim? Geçer veya geçmez diyeceğiz, yarın sabah tak diye geçse ve bize "güvenip" oyunları hemen almasan ne yapacaksın? Gelip sövecek misin?

Ne böyle saçma sorular ya? El bebek, gül bebek misiniz siz? Gerekirse zaten geçecek? Biz Epic yetkilisi miyiz kardeşim? Geçer veya geçmez diyeceğiz, yarın sabah tak diye geçse ve bize "güvenip" oyunları hemen almasan ne yapacaksın? Gelip sövecek misin?

Bu kadar kabalaşmaya gerek yoktu sanki forumdakilerin fikrini sordum sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı