Steam Dolara geçmesine 1 gün kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyatları görmeden paçayı sıvamamak lazım ancak bana göre umut var. Fiyatı günümüz için fazla ucuz oyunlar zamlanır ancak günümüz için normal fiyatlarda satılan oyunlarda ciddi değişimler olacağını sanmıyorum.
Steam, 20 Kasım sonrası için fiyat belirlemeyen oyunların direkt ABD fiyatından satılacağını belirtmiş. İlk gün, fiyat güncellemeyi unutan oyunlar, şaşırtıcı sonuçlar doğurabilir. İyice anlamak için birkaç ay gözlemlemek gerek.

Umarım öyle olur.

Başka bir stüdyoya hesap vermeden bağımsız bir şekilde çalışıyor olabilirler ama tam olarak indie sayılmazlar artık.
"Artık" derken BG3'den sonrasını kastediyorsanız mantıklı aslında, yine de bana göre kesinlikle bir EA veya Activision değiller. Ki bu kötü de değil, iyi ki değiller

Başka bir stüdyoya hesap vermediği için bağımsız, yani indie demiştim ben.

20 Kasım'da vizeler başlıyor. Vizelerin başladığını Steam sağ olsun hatırlattı

Last of Us'la korsan alemine geri donmustum. Artik oynadigim 10 oyundan 7'si korsan olacak. Mafia1 tekrar başladım 6 7 saat oynadim yarın bitireceğim. Yarinda ya Uncharted'ya Spider-Man'ya GoW'ya da Detroit baslayacagim.

Eee Epic ne zaman kazığı atıyor. Bedava oyun vere vere kendine faydası kalmayacak yakında.

21 Kasım'da Black Fiday indirimi var. Firsat bence. Exodus hala eski fiyata satiliyor seriyi sevmesem de alacagim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…