Steam Dolara geçmesine 1 gün kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden hatırlattınız, hayatımı mutlu mutlu yaşıyordum...

GTA 6'yı alırım daha'da almam Steam hesabında 800'tane oyun var, epic games, Xbox game passe derken daha fazla oyun almaya gerek yok.

Bizden bu kadar, diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar. Son vurgunu da CP2077 Phantom Liberty ve Miles Morales'le bitirmek istiyorum.

Her şey için teşekkürler Steam. Adamlar şaka gibi 8 yıl dolar kurunu 2TL'de tuttu, daha sonra ise dolar 20TL olmuşken 10.5TL'de tuttu. Kâr amacı güden bir şirkete göre gerçekten oldukça gayret ettiler. Şimdi ise yapacak bir şey yok, yolun sonu.

İşin trajik kısmı hayatımda ilk defa güncel oyunları sorunsuz açabilecek bir bilgisayar edinmişken, PC'yi satın almamın üzerinden daha 1 yıl bile geçmeden bunun olması. Yine de canları sağ olsun ne diyeyim.

1-2 şey alabildim en azından: https://steamcommunity.com/id/brkyozell/

Yayıncıların yeni fiyatlandırmaları merakla bekliyorum. Steam’in önerdiği fiyatlandırmaya indie firmalar şimdiye kadar çoğunlukla uydu. Bundan sonrada uymamaları için bir sebep yok. Büyük firmalar ise genellikle kendi fiyatlarını belirliyorlar. Ancak onlarda yerel fiyatlandırma yapıyor.
Fiyatı günümüz için çok uygun olan çoğu oyun zamlanacaktır ancak fiyatı hâli hazırda 300’ü geçen oyunların fiyatlarında dramatik değişiklikler olacağını sanmıyorum. Bunca zaman yerel fiyatlandırma yapmayan firma sayısı azdı, umarız öyle kalır.

Büyük yapımlarda fark etmez diye düşünüyorum, bağımsızlarda kötü olurda zaten yerel fiyatlandırmada çok çok ucuzlatmıyordu.

Yayıncıların yeni fiyatlandırmaları merakla bekliyorum. Steam'in önerdiği fiyatlandırmaya indie firmalar şimdiye kadar çoğunlukla uydu. Bundan sonra da uymamaları için bir sebep yok. Büyük firmalar ise genellikle kendi fiyatlarını belirliyorlar. Ancak onlarda yerel fiyatlandırma yapıyor.
Fiyatı günümüz için çok uygun olan çoğu oyun zamlanacaktır ancak fiyatı hâli hazırda 300'ü geçen oyunların fiyatlarında dramatik değişiklikler olacağını sanmıyorum. Bunca zaman yerel fiyatlandırma yapmayan firma sayısı azdı, umarız öyle kalır.

Tombişim yap bir şeyler elini at yoksa bu gidişle yolun sonu tekrar repack görünüyor.

Baldurs Gate 3 kaç para olur acaba? 600'e falan inse bari, dolar olsa da inecektir indirimlerde fiyatlar biraz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı