Doları 1 TL yapmanın yolu bulundu

Kai4ra

Decapat
Hocam, yapay zekaya sorduğum zaman doların 1 TL düşmesi için 10-20 milyar dolar döviz girişi gerektiğini söylüyor. Bunun ortasını alıp 15 milyon dolar kabul edelim, doları da düz 40 TL kabul edelim. Bu şekilde 600 milyar dolar gerekiyor. Biz bu parayı merkez bankasında üretecek, böylece doları 1 TL yapacağız.

Hocam, yapay zekaya sorduğum zaman doların 1 TL düşmesi için 10-20 milyar dolar döviz girişi gerektiğini söylüyor. Bunun ortasını alıp 15 milyon dolar kabul edelim, doları da düz 40 TL kabul edelim. Bu şekilde 600 milyar dolar gerekiyor. Biz bu parayı merkez bankasında üretecek, böylece doları 1 TL yapacağız.

Enflasyon da uçsun hocam.

Hocam doları 1 TL yapmaya ne gerek var? Milyarlarca para basıp halkımıza dağıtalım. Herkes zengin olur. Evini arabasını alır. Niye yapmıyorlar bunu aslında ben bir Cimer'e yazıp geliyorum.

1749377033831.png

Hocam doları 1 TL yapmaya ne gerek var? Milyarlarca para basıp halkımıza dağıtalım. Herkes zengin olur. Evini arabasını alır. Niye yapmıyorlar bunu aslında ben bir CİMER'e yazıp geliyorum.

Eki Görüntüle 2507508

Bu resimdeki adam dedikten sonra Ukrayna bu dediklerini yaptı adamın bu arada hatta teşekkür etti Ukrayna'nın bir hesabı ama tam hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı