Doların Durumu ve PC Toplama

Abi şöför değil şoför o ya

Fakirlik demeyelim de bütçemiz düşük diyelim hocam

Ne yazık ki Doların yükselmesinin başlıca sebeblerinden biri Merkez Bankasındaki düşük faiz indirimi halbuki bazı devletlerdeki merkez bankaları faizleri düşük tutarak doların ateşini düşürüyor eğer ki hükümet değişirse inanın büyük bir kriz ile karşı karşıya kalabilirz siyasi istikrarın bozulmasından dolayı aksine 1 ABD doları 3-4 lirayı bulabilir.

Halimize bak, Afrika ülkelerinde 1 dolar oranın parasıyla 5-10 bilmem ney yapıyor. Bizde oraya doğru gidiyoruz herhalde.

Halimize bak, Afrika ülkelerinde 1 dolar oranın parasıyla 5-10 bilmem ney yapıyor. Bizde oraya doğru gidiyoruz herhalde.
Gerçekten çok komiksin. Sana yanlış anlamazsan bir tavsiyede bulunacağım. ABD Dolar'ının artış sebeblerini diye yazar mısın ? Bilgileniceğine ve aklındaki soru işaretlerinin son bulmasına yardımcı olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hayatım boyunca doların düştüğünü görmedim, uzun vadede hep yükseldi. Şimdi biri bana açıklasın bu ülke nasıl ekonomik olarak ilerliyor, nasıl oluyor da gelişmiş oluyoruz?

Arkadaşlar konu gerçekten ciddiyetini ve samimiyetini yitiriyor siyasi düşünce ve duygularınızı bu konuya empoze etmeye çalışmayın !

Bir cümlede 7 yazım yanlışı ve sayısız noktalama yanlışı yapan biri mi daha komik ben mi bilemedim... Benim yazdığım şeyler ciddi şeyler değil, sadece şuan doların bulunduğu durumu tiye alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…