Dolby Atmos ayarlarda yok

TrueGamingg

Megapat
Daha fazla  
Resimde gördüğünüz gibi Dolby Atmos açık olduğu halde ses ayarlarından seçemiyorum. Neden olabilir?

Dosya Ekleri

• 2021.03.27-22.03.png
    2021.03.27-22.03.png
    30,8 KB · Görüntüleme: 182
  • 2021.03.27-22.06.png
    2021.03.27-22.06.png
    130,4 KB · Görüntüleme: 151
  • 2021.03.27-22.08.png
    2021.03.27-22.08.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 156
Hocam, galiba varsayılan olarak seçili değil. Ayarlar menüsünden ses ayarlarını açın. Buradan ses cihazlarını yönet kısmına bakın. Dolby Atmos varsa, varsayılan olarak ayarlayın. Diğerlerini devre dışı bırakın.

Hocam, galiba varsayılan olarak seçili değil. Ayarlar menüsünden ses ayarlarını açın. Buradan ses cihazlarını yönet kısmına bakın. Dolby Atmos varsa, varsayılan olarak ayarlayın. Diğerlerini devre dışı bırakın.
Hocam resimde gördüğün şekilde takılı değil diyor.

Dosya Ekleri

• 2021.03.28-01.30.png
    2021.03.28-01.30.png
    29,6 KB · Görüntüleme: 158
Hocam, normalde varsayılan olarak ayarlayın çıkması gerekiyor. Programı kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.

Şahsen ben de şaşırdım hocam. Görmesi gerekiyor. Hoparlör simgesine gelip ses ayarlarını aç deyin. Windows ayarlar menüsü gelmesi gerekiyor. Buradan ses cihazlarını yönet olması gerekir. Sadece Dolby Atmos'u seçip diğerlerini devre dışı bırakıp deneyin.

Şahsen ben de şaşırdım hocam. Görmesi gerekiyor. Hoparlör simgesine gelip ses ayarlarını aç deyin. Windows ayarlar menüsü gelmesi gerekiyor. Buradan ses cihazlarını yönet olması gerekir. Sadece Dolby Atmos'u seçip diğerlerini devre dışı bırakıp deneyin.
Peki hocam kaldırmak için aygıt yöneticisinden de kaldırmam gerekiyor mu?

Hayır hocam. Sadece devre dışı bırakıp deneyin. Aygıt yöneticisinde kalabilir. Fakat pasif olurlar. İstediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı