Yani kutu üzerindeki dolby atmos yazısı sadece ücretsiz olduğu için değil ekstra daha iyi çalıştığı için mi var? Ses kalitesi daha iyi olduğu için Nova Pro kablolu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat çok fazla dizi film izlediğim için eğer HS80 dolby atmos ile daha iyi bir ses verecekse tekrar gözden geçirebilirim.HS80 MAX kullanıyorum, Dolby Atmos'u daha önce satın almıştım ve kullanmıştım. HS80 MAX'de daha farklı çalışıyor gibi geldi. Ayrıca Corsair yazılımının da EQ ayarı var ama Dolby ile aynı EQ ayarı yapınca ses ayrı bir kaliteye ve ses seviyesi yüksekliğine ulaşıyor.
Kalite artıyor Dolby ile, Windows Store'dan Dolby Access'i indir. Kulaklığı tanıyıp otomatik lisanslıyor.Yani kutu üzerindeki dolby atmos yazısı sadece ücretsiz olduğu için değil ekstra daha iyi çalıştığı için mi var? Ses kalitesi daha iyi olduğu için Nova Pro kablolu kulaklığı almayı düşünüyorum fakat çok fazla dizi film izlediğim için eğer HS80 dolby atmos ile daha iyi bir ses verecekse tekrar gözden geçirebilirim.
Acaba hs80 in kablolu versiyonunu alıp dolby atmosu para ile satın alsam sizinle aynı performansı alır mıyım?Kalite artıyor Dolby ile, Windows Store'dan Dolby Access'i indir. Kulaklığı tanıyıp otomatik lisanslıyor.
Hoparlörler aynı diye biliyorum.Acaba hs80 in kablolu versiyonunu alıp dolby atmosu para ile satın alsam sizinle aynı performansı alır mıyım?
Selamlar. Knk Valorant oynuyorsan Eq ayarlarını paylaşır mısın? Film için de paylaşırsan iyi olur. Benim sesim çok robotik gidiyormuş bunun bir çözümü varmı kötü kulaklık mikrofonu gibi diyor arkadaşlarımHoparlörler aynı diye biliyorum.
Malesef o oyunu oynamıyorum. Ayrıca mikrofonu çok iyi olması lazım o kulaklığın. Kötü internet bağlantısından olur o robotik ses. Discord için kullandığın VPN vs. yöntemlerinin bağlantısı hızı düşük olur genelde.Selamlar. Knk Valorant oynuyorsan Eq ayarlarını paylaşır mısın? Film için de paylaşırsan iyi olur. Benim sesim çok robotik gidiyormuş bunun bir çözümü varmı kötü kulaklık mikrofonu gibi diyor arkadaşlarım
Mikrofonu BİM’den mi aldın diyorlar internet iyi VPN falan kullanmıyorum anakart veya işlemciyle alakası var mıdırMalesef o oyunu oynamıyorum. Ayrıca mikrofonu çok iyi olması lazım o kulaklığın. Kötü internet bağlantısından olur o robotik ses. Discord için kullandığın VPN vs. yöntemlerinin bağlantısı hızı düşük olur genelde.
Başka bir bilgisayarda test et, sorun devam ederse servise yolla. Mikrofonu normalde referans kalitesinde.Mikrofonu BİM’den mi aldın diyorlar internet iyi VPN falan kullanmıyorum anakart veya işlemciyle alakası var mıdır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.