Pek fazla sesten anlamam o yüzden burada konu açmak istedim. Xbox Wireless headset im var Dolby Atmos ve DTS desteği bulunuyor hangi uygulamayı satın almamı önerirsiniz?
Pek fazla sesten anlamam o yüzden burada konu açmak istedim. Xbox Wireless headset im var Dolby Atmos ve DTS desteği bulunuyor hangi uygulamayı satın almamı önerirsiniz?
Hikayeli oyunlar için elbette. Rekabetçi düşündüm.
Bence siz daha önce bu yazılımı kullanmadınız. Dolby Atmos yazılımının amacı dip sesleri ön plana çıkartarak çevre detaylarını zenginleştmek. Örneğin CSGO'da rakibin ayak seslerini daha net duyarak, rakibin ne zaman karşıma çıkacağını daha net kestirebiliyorum. Kaliteli bir kulaklık ile tadından yenmeyen bir yazılım olduğunu düşünüyorum.Hikayeli oyunlar için elbette. Rekabetçi düşündüm.
Ben hiç beğenmiyorum 7.1. çevresel sesleri rezil hale geliyor. Kesinlikle kapalı hali daha güzel.Bence siz daha önce bu yazılımı kullanmadınız. Dolby Atmos yazılımının amacı dip sesleri ön plana çıkartarak çevre detaylarını zenginleştmek. Örneğin CSGO'da rakibin ayak seslerini daha net duyarak, rakibin ne zaman karşıma çıkacağını daha net kestirebiliyorum. Kaliteli bir kulaklık ile tadından yenmeyen bir yazılım olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.