Dolma dambıl seti alınılır mı?

Arel1

Hectopat
Link
Bu ürün alınır mı sizce?
Vucüt ağırlığı ile iyi bir noktaya geldiğimi düşünüyorum. Gelişimin devam etmesi için ek ağırlık zorunluymuş. Kol büyütme egzersizi için bunlar beni ne kadar götürür sizce?
Birde barı tutma kısımları 11-12 cm gibi görünüyor. Bunlar çalışmaya engel olur mu?

Alınır. Su şişesi ile bile çalışabilirsiniz eğer ki hareketlerin formlarını düzgün yapıyorsanız.

Bu tarz ürünlerde genelde 1 2 ay sonra içindeki kumlar dökülmeye başlar. Demirlerin üstündeki boya sökülmeye başlar. Sizin için çok sorun değilse sadece kol için bile olsa uzun barlı bir dambıl seti alın derim.

Bu dumbellar kumlu evet. Genelde köşe yerlerinden sert darbe alırlarsa açılırlar. Bırakırken nazik olursan uzun süre gidebilir.

1 yildir kullaniyorum bunun halter olani da var bende. Urun linki (tabi bendeki 108 kilo setli olan, bu 35 Kg. ) Tek sorun su ki kollarini indirip kaldirirken o seyler donuyorlar, donmesi cokta fazla bir sey ifade etmiyor eger butcem sikintili dersen kesinlikle alinir. Dambil olani da donuyor ama sahsen bana rahatsizlik vermiyor.

Not: hicbir sekilde patlama, catlama, demirlerinde oksitlenme olmadi. Ucuz aldim ucuz malin yahnisini yiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı