Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Link
Bu ürün alınır mı sizce?
Vucüt ağırlığı ile iyi bir noktaya geldiğimi düşünüyorum. Gelişimin devam etmesi için ek ağırlık zorunluymuş. Kol büyütme egzersizi için bunlar beni ne kadar götürür sizce?
Birde barı tutma kısımları 11-12 cm gibi görünüyor. Bunlar çalışmaya engel olur mu?
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
Bu tarz ürünlerde genelde 1 2 ay sonra içindeki kumlar dökülmeye başlar. Demirlerin üstündeki boya sökülmeye başlar. Sizin için çok sorun değilse sadece kol için bile olsa uzun barlı bir dambıl seti alın derim.
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
1 yildir kullaniyorum bunun halter olani da var bende. Urun linki (tabi bendeki 108 kilo setli olan, bu 35 Kg. ) Tek sorun su ki kollarini indirip kaldirirken o seyler donuyorlar, donmesi cokta fazla bir sey ifade etmiyor eger butcem sikintili dersen kesinlikle alinir. Dambil olani da donuyor ama sahsen bana rahatsizlik vermiyor.
Kumdaki boşluk yüzünden indirip kaldırırken ağırlık kısımları tekerlek gibi dönüp duruyor. Çalışılırmı evet ama rahatsızlık verici düzeyde gıcık etti beni.