Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.666 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Aralık 2020 #31 Telefona erişiminiz varsa rehberden annem-kardeşim-babam gibi kişileri arayabilirsiniz. Durumu izah edip geri vermek için buluşabilirsiniz.
Telefona erişiminiz varsa rehberden annem-kardeşim-babam gibi kişileri arayabilirsiniz. Durumu izah edip geri vermek için buluşabilirsiniz.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 4 Aralık 2020 #32 CFrom dedi: Korkmamın sebebi çok uzun süredir durdu ben şehirdışına çıkmıştım unuttum telefonu bayağıdır yanımda hırsız olduğumu sanabilir sahibi. Genişletmek için tıkla... Olsun.
CFrom dedi: Korkmamın sebebi çok uzun süredir durdu ben şehirdışına çıkmıştım unuttum telefonu bayağıdır yanımda hırsız olduğumu sanabilir sahibi. Genişletmek için tıkla... Olsun.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.477 Çözümler 775 4 Aralık 2020 #33 CFrom dedi: hırsız olduğumu sanabilir sahibi. Genişletmek için tıkla... Sıfırlatıp satacağım dediğinize göre hırsız olmuyor musunuz? Yoksa ben mi yanlış anladım?
CFrom dedi: hırsız olduğumu sanabilir sahibi. Genişletmek için tıkla... Sıfırlatıp satacağım dediğinize göre hırsız olmuyor musunuz? Yoksa ben mi yanlış anladım?
YEGÜNGÖR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 390 4 Aralık 2020 #34 Bulduğun herhangi bir eşyayı karakola götürmekle yükümlüsün böyle bir kanun var.
T Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.160 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 4 Aralık 2020 #35 CFrom dedi: Bu devirde telefonu aldım diye tersleyecek insanlar var. Pek sahibine veresim de yok. Sıfırlayıp satacağım galiba. Sizlerin görüşü nedir? Genişletmek için tıkla... En yakın karakol veya 155. Hırsızlığa gerek yok. Bir fazlası derken dünya kadar oluyorlar. iCloud kilidi olan bir iPhone'u asla tamamen sıfırlayamazsınız.
CFrom dedi: Bu devirde telefonu aldım diye tersleyecek insanlar var. Pek sahibine veresim de yok. Sıfırlayıp satacağım galiba. Sizlerin görüşü nedir? Genişletmek için tıkla... En yakın karakol veya 155. Hırsızlığa gerek yok. Bir fazlası derken dünya kadar oluyorlar. iCloud kilidi olan bir iPhone'u asla tamamen sıfırlayamazsınız.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.290 Makaleler 110 Çözümler 121 4 Aralık 2020 #36 Kullanıcı forumdan uzaklaştırıldı. Yoğunluk nedeniyle raporlara geç dönülmüş, 20 dakika kadar yazmaya devam etmiş arkadaş. Daha dikkatli olacağız, kusura bakmayın. İyi sosyaller.
Kullanıcı forumdan uzaklaştırıldı. Yoğunluk nedeniyle raporlara geç dönülmüş, 20 dakika kadar yazmaya devam etmiş arkadaş. Daha dikkatli olacağız, kusura bakmayın. İyi sosyaller.