B Bela Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2014 #1 Arkadaşlar leptop dvd takıyorum. Boş diyor, ama dolu. Masaüstünde oluyor ama leptopta olmuyor neden ?
Arkadaşlar leptop dvd takıyorum. Boş diyor, ama dolu. Masaüstünde oluyor ama leptopta olmuyor neden ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Temmuz 2014 #2 Muhtemelen DVD sürücünün okuyucusu arızalıdır. Eğer DVD sürücün çok kalitesizse çizik bir DVD'yi okumayabilir. Bunun örneklerini çok sık görüyoruz. Artı 0 Eksi
Muhtemelen DVD sürücünün okuyucusu arızalıdır. Eğer DVD sürücün çok kalitesizse çizik bir DVD'yi okumayabilir. Bunun örneklerini çok sık görüyoruz.
Furkan Karakollu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2013 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2014 #3 Diske yazmamış olabilirsin diske yazılmayı bekliyordur. Artı 0 Eksi
KS KS B Bela Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2014 #4 Yok dvd dolu laptop olmuyor ama başka bilgisayar taktımda oluyor benim leptopa başka dvd taktımda oluyor. Artı 0 Eksi
Yok dvd dolu laptop olmuyor ama başka bilgisayar taktımda oluyor benim leptopa başka dvd taktımda oluyor.