Dolu SSD bilgisayarı kastırır mı?

Geçen gün sanırım öyle bir şey oldu. GTA 5 indiriyordum, bilgisayarda sadece 240 GB SSD var, büyük bir kısmı dolmuştu ama oyunun hala yarısı inmişti. CS:GO rekabetçi girdim, map 2 dakikada açıldı, bilgisayar 2 dakikada açıldı. Önce elimle oyunları sildim GTA dahil, sonra CCleaner indirdim, virüs programı indirdim, taradım, temizledim geçti. Acaba hangi işlem işe yaradı, virüs mü varmış yoksa yer açtığım için mi düzeldi? Oyun indirmeye korkar oldum, bir daha olursa, düzelmezse diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung 850 EVO 250 GB SSD'mi uzun süredir full (5-10 GB boş yer var) kulllanıyorum ve ilk aldığım haldeki ile arasında hiçbir performans fark yok. tık yok. Kaliteli SSD'de bir şey olmaz.

20-30 GB hikayesine kaliteli ürünlerde pek inanmıyorum, doldurmayacaksak niye alıyoruz? :)

HDD'lerde fulleyince yavaşlama olur, SSD'lerde değil.

SSD'lerde Full doldurunca performans düşüşü olmaz. Ancak SSD veya HDD fark etmezsizin C:/ diskinde boş yer biraz bırakmak lazım.

Drop yaşamanız SSD ile alakalı değil yüksek ihtimal. SSD'niz kaliteli ise.

Sisteminiz nedir?

RX 570Armor.
R5 1600 AF.
8 GB RAM.
Toshiba TR200 sanırım SSD 240 GB.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00