Domain ve hosting önerisi

lafou

Zeptopat
Merhaba, başlıkta olduğu üzere domain ve hosting için şirket önerisi istiyorum. Aklımda şu anda 2 tane sistem var bunun için çok kapsamlı paketleri olan şirket önerisi veya fiyat performans olarak önerebileceğiniz şirket var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hostinger var ama yüksek trafiği karşılayamaz, veridyen var kalitedir sadece dosya limiti koyuyor. 200.000 dosya sayısını geçmem diyorsan tercih edilebilir.

Kapsamlı bir site olacak iyi ziyaretçi çekecek v.s diyorsanızda sunucu(.)al var. Vds alıp plesk paneli ücretsiz olarak kurdurup kullanabiliyorsunuz. Bu şekilde kullanım, alabileceğin her hostingden daha performanslı olacaktır.

Uyarı: Hosting için natro'yu tercih etmeyin.

Ben Hostinger kullanıyorum. Üzerinde 20'ye yakın blog ve özel uygulama website (kalori hesaplayıcı, faiz hesaplayıcı vb.) çalışıyor. Bir websitenin aylık trafiği 50k, diğerleri ise 1-2k.
Kullandığım hosting pakedinde aylık total 100k ziyarete kadar destekliyor. 3$ mı ne ödüyorum aylık. Takılma veya kasma yaşamadım.

Natro ve Contabo gibi yerleri kesinlikle tavsiye etmiyorum. Contabo'da geçen sene VPS'im vardı 1 hafta boyunca erişemedim, lanet ettim Contabo'ya.

Yani aslında ne kadar trafik alacağı hakkında fikrim yok ortalama 50k olur diye tahmin ediyorum. Ama fiyatlandırma konusunda firmaların fiyat politikası çok farklı gerek Türkiye gerekse yurt dışı olsun. Domain ile birlikte alacağım ama hangisine karar versem çözemedim. Domain için GoDaddy almayı düşünüyorum ama hosting için yorumlarda ki önerileri inceleyip bir yol çizicem gibi.

Yani aslında ne kadar trafik alacağı hakkında fikrim yok ortalama 50k olur diye tahmin ediyorum. Ama fiyatlandırma konusunda firmaların fiyat politikası çok farklı gerek Türkiye gerekse yurt dışı olsun. Domain ile birlikte alacağım ama hangisine karar versem çözemedim. Domain için GoDaddy almayı düşünüyorum ama hosting için yorumlarda ki önerileri inceleyip bir yol çizicem gibi.
Hostinger'de Premium ve üstü plan alırsanız domain, SSL, yedekleme yanında ücretsiz geliyor. Fiyatlar da oldukça düşük bir bakın isterseniz: Hostinger link

Technopat Haberler

Geri
Yukarı