Domain yönlendirme

Fatal53

Hectopat
Daha fazla  
Selam

A hosting firmasından bir domain satın aldım. B hosting firmasından da Windows server 2022 kurulu bir sunucum var. IIS ile bu domain de web sitemi aktif hale getirmek istiyorum. (IIS ve DNS Manager kurulumunu yaptım) Destek olabilecek var mı? NS ve DNS yönlendirmeyle alakalı bir şeyler yapmam gerekiyor sanırım. Bazı adımları denedim fakat başaramadım.

Varsa Türkçe İngilizce fark etmez doküman da paylaşabilirsiniz.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Selam

A hosting firmasından bir domain satın aldım. B hosting firmasından da Windows server 2022 kurulu bir sunucum var. IIS ile bu domain de web sitemi aktif hale getirmek istiyorum. (IIS ve DNS Manager kurulumunu yaptım) Destek olabilecek var mı? NS ve DNS yönlendirmeyle alakalı bir şeyler yapmam gerekiyor sanırım. Bazı adımları denedim fakat başaramadım.

Varsa Türkçe İngilizce fark etmez doküman da paylaşabilirsiniz.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Windows Server'dan aldığınız DNS bilgilerini domain aldığınız hosting firmasındaki DNS kayıtlarına geçirmeniz gerekiyor. Kullanabiliyorsanız TXT kullanın, en kolayıydı bence.

TXT yönlendirme sadece bir satıra yönlendirilecek değerinin eklenmesidir. Diğerlerine göre daha kolay. Yazı tabanlı verileri tutar.
Teşekkürler ufak bir update atayım hem de belki bir fikrin vardır.

1686599268333.png

Siteyi IIS ile sağda ki www olmayan ile açabiliyorum ama sunucu dışından web sitesine erişemiyorum bir fikri olan var mıdır ?

Hata :

Screenshot_1.png

Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı