Domain'in Aktif Olması İçin Ne Yapmalıyım?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO
MOBO: ASUS B450M DRAGON
GPU: PALIT RTX 3060
DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA
Merhaba, GSuite'den şirket e-posta'sı ve domain satın aldım, ardından Wix Premium ile Web Sayfamı tasarladım. Ancak birkaç problem var, Sayfanın Aktif olması için sunucu almalıyım diye biliyorum, domain'i sunucuya nasıl bağlayacağım ve güvenilir ucuz sunucu önerebilir misiniz? Küçük çaplı bir site olacağı için güçlü sunucuya ihtiyacım yok.

1599248435391.png
@egemennulldreinull Google'ı iptal ettim, GoDaddy'den Sunucu ve Domain almak istiyorum, bir link atabilir misin?

Son düzenleme:
GoDaddy yurt dışı lokasyon olduğu için ben yerli firmalara göz atmanızı öneririm. Birçok yerli hosting sağlayıcısı yabancı firmalardan iyi hizmet sunabiliyor Türkiye için.

Veridyen, Vargonen, Radore, Netinternet, IHS Telekom önerebilirim.

Mail sağlayıcısı olarak da Yandex Kurumsal kullanabilirsiniz ücretsiz.

Merhaba, G Suite'i kullanmak için ayrı bir hosting almanıza gerek yok. Zaten size bu ücreti satıyor Google. Mevcut alan adınızın MX, SPF, DKIM ve DNS ayarlarını G Suite'e yönlendirmeniz gerekiyor.

İptal ettiğinizi belirtmişsiniz; kurumsal firmalar ile çalışmak yerine webmail'ı kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. Eğer büyük bir şirket değilseniz, bu tarz kurumsal hizmetleri almanızı önermem.

Ben gofasthost.com (Cloud Hosting), AWS ve Google Cloud kullanıyorum. Bu üç firmada çeşitli projelerim var. AWS ile Google Cloud biraz pahalıdır. Ekonomik olarak gofasthost.com daha sağlıklı. Bunların dışında Güzel Hosting'e de göz atabilirsiniz.

Wix ile oluşturduğunuz sayfa muhtemelen statik olduğundan, başlangıç için düşük özellikli hosting işinizi görecektir. Tabii ki web sitenizi görmeden kesin bir şey söylememiz doğru olmaz. :)

Merhaba, G Suite'i kullanmak için ayrı bir hosting almanıza gerek yok. Zaten size bu ücreti satıyor Google. Mevcut alan adınızın MX, SPF, DKIM ve DNS ayarlarını G Suite'e yönlendirmeniz gerekiyor.

İptal ettiğinizi belirtmişsiniz; kurumsal firmalar ile çalışmak yerine webmail'ı kullanmanız daha sağlıklı olacaktır. Eğer büyük bir şirket değilseniz, bu tarz kurumsal hizmetleri almanızı önermem.

Ben gofasthost.com (Cloud Hosting), AWS ve Google Cloud kullanıyorum. Bu üç firmada çeşitli projelerim var. AWS ile Google Cloud biraz pahalıdır. Ekonomik olarak gofasthost.com daha sağlıklı. Bunların dışında Güzel Hosting'e de göz atabilirsiniz.

Wix ile oluşturduğunuz sayfa muhtemelen statik olduğundan, başlangıç için düşük özellikli hosting işinizi görecektir. Tabii ki web sitenizi görmeden kesin bir şey söylememiz doğru olmaz. :)
Öneri için teşekkür ederim, aklımda birkaç soru var burada bayağı karışık anlatmışım. İletişime geçeceğimiz herhangi bir platform var mıdır yardım etmek istersen müsait olduğun zaman?

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim fakat; bu tarz teknik konuların, herkese açık bir mecrada konuşulması, bana doğru gelmiyor. Yanlış anlamayın, kurallara karşı değilim ama burada amaç yardım etmek, bu gibi konular, teknik konular olduğundan verilen çözümler de farklılık gösterebilir.

Doğal olarak burada yazılan çözüm, bir başkası için çözüm olmayabilir. Tekrardan bilgilendirme için teşekkür ederim. İyi akşamlar.

Özelden soru sormak ve yardım yasak diye biliyorum. Öyle olsa bile çözümü buraya yazmak gerekiyor kurallara göre.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı