Evet yanlış çıkarmışsınResimde Moğolistan bayrağı yok ve cümlenizin sonu "Yaşasın Türk milleti ve kardeşliği" ile bitiyor. Bu yüzden bunu çıkardım. Yanlış mı şey çıkar mışım?
Evet yanlış çıkarmışsınResimde Moğolistan bayrağı yok ve cümlenizin sonu "Yaşasın Türk milleti ve kardeşliği" ile bitiyor. Bu yüzden bunu çıkardım. Yanlış mı şey çıkar mışım?
Canımız sağolsun kandaşEvet yanlış çıkarmışsınResimi zaten ben yapmadım. Nette en net bu vardı onu paylaştım.

Sonunda doğru bir cevap. Tebrikler kardeşim.Sen öyle düşünüyor olabilirsin. Bu sene şehitler verilmeye başladığında TSK'ya gönüllü asker isteği yağıyordu. Birbirini aşağılayanlar, küçük görenler; Türkçülüğü, kardeşliği, savaşçılığı, cesareti kendine aşılayamamış kişiler oluyor.
Bir süredir dinliyorum, gerçekten güzel. Bu sesi çıkarabilen varsa açıklayabilirse sevinirim bu aradayaşasın Türk - Moğol kardeşliği bu arada
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.