Dominar D250 alınır mı?

BallowhouN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar bu sorum motorculara eşimle binmek için Dominar 250 düşünüyorum, 125 CC tecrübem var ara sıra uzun yol için ama çoğunluk şehir içi kullanımda bazen köy yollarında gitmek için alınır mı? Torku falan 2. kişi uzun yol köy yolu şehir içi yol için falan uygun mudur? 140kg+ çanta yük falan kurtarır mı?

Hız tutkumuz yok uzun yolda 110-120 km hızla gideceğim maksimum o da dümdüz yolda kurtarmaz mı bizi.
Yani yapılır tabiki ama yükledikten sonra ivmelenmesi belki düşük kalabilir tabi kimisi 125cc scooterla bile yol yapıyor hani ben yapamam beni kesmez ama siz yavaş yavaş gezeriz diyorsanız o zaman bir sorun yok ayrıca dominar400 sahibiyim merak ettiğin sorular var ise sorabilirsin.
IMG_5867.jpeg

Yani yapılır tabii ki ama yükledikten sonra ivmelenmesi belki düşük kalabilir tabii kimisi 125CC scooterla bile yol yapıyor hani ben yapamam beni kesmez ama siz yavaş yavaş gezeriz diyorsanız o zaman bir sorun yok ayrıca Dominar400 sahibiyim merak ettiğin sorular var ise sorabilirsin.Eki Görüntüle 2491553

Çok güzel duruyor tekerine taş değmesin şimdi şöyle eşim zaten hız yapmaktan korkuyor 70-80 de yavaş git demeye başlıyor 😅 benim tek korkum gücünün bizi taşımaya yetmemesi yokuş çıkarken tıkanır mı yolda giderken 100-110-120 km hızla sabit götürür mü gibi sorular.

Çok güzel duruyor tekerine taş değmesin şimdi şöyle eşim zaten hız yapmaktan korkuyor 70-80 de yavaş git demeye başlıyor 😅 benim tek korkum gücünün bizi taşımaya yetmemesi yokuş çıkarken tıkanır mı yolda giderken 100-110-120 km hızla sabit götürür mü gibi sorular.
Teşekkür ederim sabit götürür merak etmeyin 110 gibi hızlarla çok rahat 6. Viteste gidersiniz yokuşta çıkarsınız bunlarda hiçbir sorun olmaz o dediğiniz her şeyi rahatça yaparsınız benimkisi gibi bir konfor sele kılıfı ile çok rahat edersiniz önüne de bir cam takarsanız enduro motosikletmişcesine yol yaparsınız buna müsait bir motordur. Başka sorun var sa sorabilirsin

Teşekkür ederim sabit götürür merak etmeyin 110 gibi hızlarla çok rahat 6. viteste gidersiniz yokuşta çıkarsınız bunlarda hiçbir sorun olmaz o dediğiniz her şeyi rahatça yaparsınız benimkisi gibi bir konfor sele kılıfı ile çok rahat edersiniz önüne de bir cam takarsanız enduro motosikletmişcesine yol yaparsınız buna müsait bir motordur. Başka sorun var sa sorabilirsin.

Konfor sele kesin lazım zaten felç olursun yoksa :D teşekkür ederim adamsın senet ile alacağım seneti imzalayacak kişi eşim olsa motoru kendi üzerime alabiliyor muyum sıkıntı çıkarıyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı