Dominos çok pahalı mı?

Fatherboard

Hectopat
Daha fazla  
Birkaç yıl evvel gel-al da 20-30-40 TL olan pizza 190 TL olmuş şahsen bu paraya Burger King'den 2 adet steakhouse menü alınabilir diye düşünüyorum.

200 TL'ye yarım kilo antrikot alır yerim fiyat fazla. Çok canınız çekiyorsada o fiyata evde güzel pizza yaparsınız. Pizza taşı ya da alabiliyorsanız pizza demiri alabilirsiniz. Bu taşı ya da demiri 1 saat boş olarak ısttığınızda fırın tabanı görevi görüyor. Çok daha iyi pizza yaparsınız. Özellikle ekşi maya kaliteli peynir olayına girerseniz zaten dışarıda pizza yemeyi komple bırakırsınız.

200 TL'ye yarım kilo antrikot alır yerim fiyat fazla. Çok canınız çekiyorsada o fiyata evde güzel pizza yaparsınız. Pizza taşı ya da alabiliyorsanız pizza demiri alabilirsiniz. Bu taşı ya da demiri 1 saat boş olarak ısttığınızda fırın tabanı görevi görüyor. Çok daha iyi pizza yaparsınız. Özellikle ekşi maya kaliteli peynir olayına girerseniz zaten dışarıda pizza yemeyi komple bırakırsınız.
Zorda kalmadıkça yemiyorum dışarda birşey, lokanta neyse de fastfood gibi yiyeceklerin çoğu yerde pahalı olduğunu düşünüyorum. Köfteci Yusuf gibi yerler biraz gariban dostu. Evde yiyecek yapmak konusunda skill'im yükseldi bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı