Merhaba dostlar. Bir anda aklıma takıldı. Bazı videolar maksimum 1080p, bazıları ise 1080p gelişmiş YouTube Premium seçeneğinde ve ben bunu kullanıyorum. Ama böyle bir eklentiyle falan, maksimum 1080p olan videoyu 4K yapma gibi bir şey var mı?
Ne kadar geçerli bilmiyorum ama mantıklı görünüyor, denebilir:
Merhaba dostlar. Bir anda aklıma takıldı. Bazı videolar maksimum 1080p, bazıları ise 1080p gelişmiş YouTube Premium seçeneğinde ve ben bunu kullanıyorum. Ama böyle bir eklentiyle falan, maksimum 1080p olan videoyu 4K yapma gibi bir şey var mı?
Hocam bu bilgisayar da yüklü olan videoyu yapıyor sanırım. Direkt youtube üzerinden izlerkenden bahsediyorum.Video Resizer - Video Çözünürlüğünü Çevrimiçi Olarak Ücretsiz Değiştirin bu site ise yarıyordu ama 2K.
Bu da sanırım aynı şekilde.Yapay zeka ile video nu 4K yapabilirsin lakin gerçek 4K hissi vermez. Topaz video AI uygulaması ile bunu yapabilirsin. Ücretsiz ise DaVinci Resolve.
Günün sonunda daha iyi bir fikir bulamadım açıkçasıHocam çok uğraştırıcı geldi desem yalan söylemiş olmam. Hiç bir seçenek çıkmazsa buna bakacağım kesin.
Anladım hocam, teşekkür ederim.Günün sonunda daha iyi bir fikir bulamadım açıkçasıTopaz vs. aklıma ilk başta geldi ama direkt izlerken kalite yükseltmenin başka hiçbir yolunu bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.