Don drapper hakkında ne düşünüyorsunuz?

Smuya

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
1.893
Makaleler
7
Çözümler
1
Ekşi sözlük platformunda Ubisoft markasının trolllüğünü yapan insanların sevdiğini gömen sevmediğini öven ben farklıyım diye gezen biri. Ne düşünüyorsunuz?

image (1).png


image (2).png


image (3).png


image (4).png


image (5).png


image (6).png


image (7).png
 
Marjinal olduğunu azınlık kişiye hitap ederek zannettiğini düşününen bir şahıs.
 
Bence garip biri. Normalde böyle insanlar oyunun kötü olma sebebini saçma ve basit sebeplere bağlarlar. Ama bu arkadaş her gün aynı oyunlar hakkında bayağı uzun entryler yazıyor bence adamın bütün hayatı Ekşi'yle ve oyun oynamakla geçiyor. Aslında entrylerini okumak zevkli.
 
Başlık karşıma çıkınca yorum yapmadan geçemedim.

Aşırı sinir bozucu birisi olduğunu düşünüyorum. Oyun beğenileri zaten iğrenç; ancak daha iğrenci varsa, o da kullandığı dildir. İngilizce öğretmeniyim, Türkçe konuşurken Türkçe sözcük kullanmaya çalışırım. Araya İngilizce sözcükler katınca "cool" olmuyorsunuz, yalnızca itici oluyorsunuz. Alt metinde "BAKIN BEN YABANCI DİL BİLİYORUM" diye birilerine kanıtlamaya çalışıyor da kimsenin umurunda değil.

Ödül üstüne ödül kazanmış, genelin beğenisini kazanmış oyunları göm; Ubisoft'un birbirinin aynısı olan, sıkıcı ve içi boş yan görevli oyunlarını oynayıp "best game ever" yaz. Böyle övünce, hani ben mi başka bir oyunu oynadım diye soruyorsunuz kendinize. Kullandıkları Snowdrop Engine oyun motorunun bile "fanboy"luğunu yapmış. Varın siz düşünün gerisini.
 
Konu bayağı önce açıldı fakat benim bu herife karşı olan nefretim bitmedi. Günde 30'dan fazla farklı oyunlarla ilgili entryler giriyor ben bu oyunların ikisini oynadığına diğerlerinin sadece 10 dakikalık YouTuber abilerinden izleyip düşüncelerini öğrendikten sonra tam tersini ekşiye girdiğini düşünüyorum. RDR2 hakkında 1 saat oynadım çok kötü oyun Rockstar'ın yüz karası diyor :D Bloodborne isimli şaheser bir soulsborne oyununa 10 üzerinden 1 veriyor. Nintendo şirketinin yenilikçi kavramlarını çöpe atıp Zelda'yı Watch Dogs: Legion ile kıyaslayıp Nintendo'nun yenilikçi olmadığını hep aynı şeyi yaptığını savunuyor. Gelin bakalım övdüğü şirket hangi oyunları kopyal-öhm yapmış?
1682517766070.png

Bu oyun tamamıyla Zelda Breath of The Wild oyunundan kopya.

1682517844144.png

Bu fiyaskoyu saymıyorum bile 350 TL fiyat bandında satılan bug festivali.

1682517911498.png

Oyunları bir kenara bırakınca kendi platformunun yaptığı rezilliklere ne demeli?

Bunların yeterince iyi örnekler olduğunu düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı