Donanım Arşivi Abdullah Hacıgül'ün egosu ve haksız banlar

Sallayın hocam. Gerek yok. Gidip başka forumlara ağlamanın da anlamı yok. Tamam 16k mesaj fazla, acayip emek var. Ama bir forumu gidip başka bir foruma şikayet etmek, bir nevi insanların ekmeğiyle oynamak. Biraz geniş açıdan düşünürseniz anlarsınız ne demek istediğimi.

DA Forumda multi tespiti ve multiden ban diye bir şey yok, zamanında çok şansımı zorlamıştım o konuda ama yaptığım ihlallerden birsürü ceza yememe rağmen multiden ban yemedim. Sonra pes edip açık açık multi olduğumu yazınca perma attılar.

Bir şeyi doğrularıyla eleştirmek ne zamandan beri birinin ekmeğiyle oynamak oldu? Bir şey hatalıysa eleştirmek ve düzeltmek onu kötüleştirmez, aksine iyileştirir. Garip bir yaklaşım.

Bir şeyi doğrularıyla eleştirmek ne zamandan beri birinin ekmeğiyle oynamak oldu? Bir şey hatalıysa eleştirmek ve düzeltmek onu kötüleştirmez, aksine iyileştirir. Garip bir yaklaşım.

Adamlar kural koymuş. Forumu eleştirmek için konu açmak yasaktır diye. Bunun üzerine 20 küsür sayfa yazı yazılınca herkesi elden geçirmişler doğal olarak. Herkes toplanıp, toplu mail işine girseydi herkesin oradaki hesabı kalacaktı. Etraflıca düşünülmeden hareket edilince böyle oluyor. O yüzden öyle bir yaklaşımda bulundum.

Öyle kural mı olur?

İlginç bir adam zaten, mining ekran kartlarının fiyatını yükseltiyor deyip mining için evinde özel oda kuran birisi.

Fark ettiysen konuyu açan kişiye konu yüzünden banlanmadı forumu eleştirmek yasak mı diye soran kullanıcıya evet dediği için banlandı ve banlayan kişide abdullah hacıgül. Mehmet yılmaz sadece çoklu hesap kullanımından 3 kişiyi banladı geri kalanını abdullah hacıgül banladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…