Donanım Arşivi Abdullah Hacıgül'ün egosu ve haksız banlar

Ban yememizin açıklaması yok sorun orada ben 16.300 mesajlı bir üyeydim ufak bir eleştiride dahi perma ban mı atılır konuyu açan arkadaş ta buradaki da da da açtı onun ban yeme sebebi zaten ayrı ikonik ama yalan yanlış konudan ( indirim eleştirisi) ona ban atmadığını da kabul ediyor. Sorun orada eleştiri yasak mı diye soran kişiye evet dediği için banladı bizi ise keyfine göre.

Sallayın hocam. Gerek yok. Gidip başka forumlara ağlamanın da anlamı yok. Tamam 16k mesaj fazla, acayip emek var. Ama bir forumu gidip başka bir foruma şikayet etmek, bir nevi insanların ekmeğiyle oynamak. Biraz geniş açıdan düşünürseniz anlarsınız ne demek istediğimi.

Seni savunayım dedim sonra birazcık eleştiri olunca abdullah hacı güle karşı ama asla forumu eleştirmedik.

Abdullah kafasına göre banladı zaten Mehmet yılmaz sadece multiden 3kişiyi bankadım dedi o kadar kişi banlandık. Hatta. Joker niye banlandı hiçbir fikrim dahi yok.
DA Forumda multi tespiti ve multiden ban diye bir şey yok, zamanında çok şansımı zorlamıştım o konuda ama yaptığım ihlallerden birsürü ceza yememe rağmen multiden ban yemedim. Sonra pes edip açık açık multi olduğumu yazınca perma attılar.

Sallayın hocam. Gerek yok. Gidip başka forumlara ağlamanın da anlamı yok. Tamam 16k mesaj fazla, acayip emek var. Ama bir forumu gidip başka bir foruma şikayet etmek, bir nevi insanların ekmeğiyle oynamak. Biraz geniş açıdan düşünürseniz anlarsınız ne demek istediğimi.
Bir şeyi doğrularıyla eleştirmek ne zamandan beri birinin ekmeğiyle oynamak oldu? Bir şey hatalıysa eleştirmek ve düzeltmek onu kötüleştirmez, aksine iyileştirir. Garip bir yaklaşım.

Bir şeyi doğrularıyla eleştirmek ne zamandan beri birinin ekmeğiyle oynamak oldu? Bir şey hatalıysa eleştirmek ve düzeltmek onu kötüleştirmez, aksine iyileştirir. Garip bir yaklaşım.

Adamlar kural koymuş. Forumu eleştirmek için konu açmak yasaktır diye. Bunun üzerine 20 küsür sayfa yazı yazılınca herkesi elden geçirmişler doğal olarak. Herkes toplanıp, toplu mail işine girseydi herkesin oradaki hesabı kalacaktı. Etraflıca düşünülmeden hareket edilince böyle oluyor. O yüzden öyle bir yaklaşımda bulundum. :)

Adamlar kural koymuş. Forumu eleştirmek için konu açmak yasaktır diye. Bunun üzerine 20 küsur sayfa yazı yazılınca herkesi elden geçirmişler doğal olarak. Herkes toplanıp, toplu mail işine girseydi herkesin oradaki hesabı kalacaktı. Etraflıca düşünülmeden hareket edilince böyle oluyor. O yüzden öyle bir yaklaşımda bulundum. :)

Öyle kural mı olur?

Adamlar kural koymuş. Forumu eleştirmek için konu açmak yasaktır diye. Bunun üzerine 20 küsur sayfa yazı yazılınca herkesi elden geçirmişler doğal olarak. Herkes toplanıp, toplu mail işine girseydi herkesin oradaki hesabı kalacaktı. Etraflıca düşünülmeden hareket edilince böyle oluyor. O yüzden öyle bir yaklaşımda bulundum. :)

Fark ettiysen konuyu açan kişiye konu yüzünden banlanmadı forumu eleştirmek yasak mı diye soran kullanıcıya evet dediği için banlandı ve banlayan kişide abdullah hacıgül. Mehmet yılmaz sadece çoklu hesap kullanımından 3 kişiyi banladı geri kalanını abdullah hacıgül banladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı