Donanım arşivi epic alınır mı?

Sonuç olarak ne yapmalıyım arkadaşlar donanım arşivi epic sistemi mi almalıyım yoksa yukarıda belirttiğim sistemi mi almalıyım?
Performans olarak epic sistemin üstün olduğunun ben de farkındayım ancak yorumlara göre RX 5700 biraz baş ağrıtan bir ekran kartı sanırım..

Neden benim belirttiğim sisteme bakmıyorsun üstelik bundan çok daha performanslı üstelik aynı fiyat ve neden 2060?

Neden benim belirttiğim sisteme bakmıyorsun üstelik bundan çok daha performanslı üstelik aynı fiyat ve neden 2060?
Sisteme şöyle bir baktım da sistemde sabit disk bulunsun istiyorum ve her şeyden kısılmış da ekran kartına yüklenilmiş gibi geldi bana acaba ekran kartını RX 5700'e düşürüp bir adet 2 GB'lik sabit disk eklesem ve işlemciyi 3600'e yükseltsem nasıl bir sonuç alırım?

En m
En mantıklısı ekran kartını rx 5700 e çekip ryzen 5 3600 harddisk ve 512gb xpg m.2 ssd eklemek

Zor bir karar tabii. Umarım ne alırsan al pişman olmazsın ve de hayırlı olur kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…