Donanım arşivi epic alınır mı?

Güzel izah etmişsiniz teşekkür ederim, peki bu TEKNOKING sistemine ufak dokunuşlar yaparak

1 x SEAGATE 2TB Barracuda 256MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
1 x GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
1 x GIGABYTE 480GB SATA 3.0 2.5" SSD (550MB Okuma / 480MB Yazma )
2 x GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
1 x AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci MPK
1 x COOLER MASTER MasterBox MB511 600W Kırmızı Led Fan USB 3.0 Mid Tower Kasa
1 x MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart
Toplam:5.737,92 TL
Şu vaziyete getirdim bu sistemi alır isem uzun yıllar boyunca müsterih bir şekilde kullanabilecek miyim??
Sonuç olarak ne yapmalıyım arkadaşlar donanım arşivi epic sistemi mi almalıyım yoksa yukarıda belirttiğim sistemi mi almalıyım?
Performans olarak epic sistemin üstün olduğunun ben de farkındayım ancak yorumlara göre RX 5700 biraz baş ağrıtan bir ekran kartı sanırım..

Sonuç olarak ne yapmalıyım arkadaşlar donanım arşivi epic sistemi mi almalıyım yoksa yukarıda belirttiğim sistemi mi almalıyım?
Performans olarak epic sistemin üstün olduğunun ben de farkındayım ancak yorumlara göre RX 5700 biraz baş ağrıtan bir ekran kartı sanırım..
Neden benim belirttiğim sisteme bakmıyorsun üstelik bundan çok daha performanslı üstelik aynı fiyat ve neden 2060?

Neden benim belirttiğim sisteme bakmıyorsun üstelik bundan çok daha performanslı üstelik aynı fiyat ve neden 2060?
Sisteme şöyle bir baktım da sistemde sabit disk bulunsun istiyorum ve her şeyden kısılmış da ekran kartına yüklenilmiş gibi geldi bana acaba ekran kartını RX 5700'e düşürüp bir adet 2 GB'lik sabit disk eklesem ve işlemciyi 3600'e yükseltsem nasıl bir sonuç alırım?

En m
Sisteme şöyle bir baktım da sistemde sabit disk bulunsun istiyorum ve her şeyden kısılmış da ekran kartına yüklenilmiş gibi geldi bana acaba ekran kartını RX 5700'e düşürüp bir adet 2 GB'lik sabit disk eklesem ve işlemciyi 3600'e yükseltsem nasıl bir sonuç alırım?
En mantıklısı ekran kartını rx 5700 e çekip ryzen 5 3600 harddisk ve 512gb xpg m.2 ssd eklemek

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı