Donanım Arşivi Epic sistem alınır mı?

Merhaba.
Ben sistemi almak istiyorum pulse ekran kartı 1tb HDD ekleyip ayrıca adata 500gb SSD ile almak istiyorum ne diyorsun ? Fan çok mu kötü şuan en iyi sistem o sanırım başka bulamadım

PSU 550 yapmaya gerek var mı
Güzel sistem sanki alınır mı Anakart ve kasası hakkın da bilgin var mı 3600 işlemci ile alınır

Son düzenleme:
Valla psuyu ben monitöre daha fazla bütçe ayırmak için düşürdüm pulse modeli için yorum yapamayacağım ama arkadaşlarım pulse modelini önermişti bana. Şuan ki sistemden memnunum 1 aya yaklaşıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ama üstteki 2 fan gerçekten çok sesli çalışıyor haricinde benim için kusursuz bir sistem.

O fanlar yüzünden almaktan vazgeçtim zaten

Başka sistem alıcam pulseli

Kesinlikle alınmaz ekran kartının değişmesi gerekli Hardware Unboxed bu Video da neden alınmaması gerektiğini güzel güzel anlatıyor.

OooooOo İngilizcemiz Süper Ötesi O kadar Güzel Anladık ki Anlatamam. En Azından biriniz Tercüme Yapsa Süper Olur

Hocam Asus Tuf Modelini Aldım Yazmışsınız. Nasıl VArmı Kronik Bir Sorun memnunmusunuz Ekran Kartından ve Denildiği Kadar Çok mu Isınıyor. Bende Alacağım Kararsız Kaldım

@TheLoveDoctor bak şimdi bu benim kişisel görüşüm, ben Intel fanıyım, AMD tek bir parça dahi kullanmak istemem, eğer o sistemi alırsan her zaman stabil olmayan bir sistem olacak, bunun için benim kişisel görüşüme uyup alıp almama kararı verme, bu görüşüm yüzünden hiçbir sistem tavsiyesi konusuna girmemeye çalışıyorum, fakat bu konuya girdim çünkü kart gerçekten sorunlu.

Peki Reis 6500 TL Limitim Var Bana Nasıl Bir Sistem Yardımcı Olursun. Hem Oyun Hem Video Montaj Php Web Tasarım Render Yapacağım Bir Sistem Münkünse En Az 7-8 Yıl Götürecek Buna Benzer Bir Sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…