curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 4 Şubat 2020 #21 Mecbur . Alabilirsin. Kasanın hava akışından şikayetçi olanlar var. Fakat sen bilirsin . Hayırlı olsun... Şu sistemi tercih et bence ; UNLOST X v3 - inventus Görselde ayarlamayı yaptım. Eklersin. Yanına monitör olarak C24G1 veya 24G2U süper gider . Hayırlı olsun... Görselde görünmüyor fakat fan ekledim yanlışıkla. Onu ekleme. Fiyat ondan 100-150TL fazla çıkmış olabilir... Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 34,6 KB · Görüntüleme: 38
Mecbur . Alabilirsin. Kasanın hava akışından şikayetçi olanlar var. Fakat sen bilirsin . Hayırlı olsun... Şu sistemi tercih et bence ; UNLOST X v3 - inventus Görselde ayarlamayı yaptım. Eklersin. Yanına monitör olarak C24G1 veya 24G2U süper gider . Hayırlı olsun... Görselde görünmüyor fakat fan ekledim yanlışıkla. Onu ekleme. Fiyat ondan 100-150TL fazla çıkmış olabilir...
Gordia Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 169 5 Şubat 2020 #22 curiousoftech dedi: Mecbur . Alabilirsin. Kasanın hava akışından şikayetçi olanlar var. Fakat sen bilirsin . Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla... bende tam ona bakıyordum hem ekran kartıda ventus olmamış olur teşkkürler
curiousoftech dedi: Mecbur . Alabilirsin. Kasanın hava akışından şikayetçi olanlar var. Fakat sen bilirsin . Hayırlı olsun... Genişletmek için tıkla... bende tam ona bakıyordum hem ekran kartıda ventus olmamış olur teşkkürler
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 5 Şubat 2020 #23 Rica ederim .